Εθνικός Αγώνας Τώρα!

Έλληνες  13/10/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκει να επιβάλλει την συλλογική ύπνωση, τον αποπροσανατολισμό, την μοιρολατρία και την ηττοπάθεια. Ομιλεί για «θετικό momentum», για να κρύψει πως η τουρκική πλευρά δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει σε ούτε μία από τις παράλογες διεκδικήσεις της έναντι της Ελλάδος και της Κύπρου. Ο Μητσοτάκης δηλώνει «συγκρατημένα αισιόδοξος», παραγνωρίζοντας πως η λογική του «δεδομένου συμμάχου» οδηγεί την Χώρα μας σε μια επικίνδυνη πορεία εκχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε να παρουσιαστούν τα τετελεσμένα για να αντιδράσουμε. Δεν χωράνε άλλες προδοσίες, συμβιβασμοί και υποχωρήσεις. Η Χώρα μας και ο Ελληνισμός συνολικότερα βρίσκονται μπροστά σε μεγάλα υπαρξιακά αδιέξοδα, που απαιτούν κύματα αφύπνισης και εκ νέου συγκρότησης της κοινωνίας για να απαντηθούν. Η ίδια η κοινωνία πρέπει να πάρει θέση για όλα όσα σχεδιάζονται, να βάλει εμπόδια στα διαφαινόμενα ξεπουλήματα, να αναδείξει τις «κόκκινες γραμμές». Όπως:

α) Όχι στην κανονικοποίηση της επεκτατικής (γεωπολιτικά, ενεργειακά, οικονομικά, πληθυσμιακά) τουρκικής πολιτικής, μέσω της «θετικής ατζέντας», που δορυφοριοποιεί την Χώρα μας στα νεοοθωμανικά σχέδια Ερντογάν.

β) Όχι στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου. Ισχύς μας η αποτρεπτική ικανότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και όχι η δήθεν «ΝΑΤΟϊκή ομπρέλα».

γ) Πλήρης αξιοποίηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων σε ξηρά, αέρα, θάλασσα. Κοινή στρατηγική με το δεύτερο Ελληνικό Κράτος, αυτό της Κύπρου.

δ) Ανασυγκρότηση της Χώρας σε όλους τους τομείς. Η Κοινωνική Συνοχή του Ελληνικού Λαού είναι απαραίτητος όρος για την Εθνική Ασφάλεια.

ε) Εθνικό Φρόνημα κόντρα στην διεθνικιστική ηττοπάθεια! Γιατί οι Έλληνες μπορούν και πρέπει να ζουν Ελεύθεροι στην Ελεύθερη Χώρα τους και όχι σε χώρους προς εκποίηση ή υπό την απειλή πολέμου και γκριζαρίσματος περιοχών.

 Γιώργος Μάστορας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης