Φόβος, ανασφάλεια και εγκληματικότητα για τα χωριά της Καλαμάτας

  26/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Ιωάννη Γεωργουλόπουλου

Παρά τις δηλώσεις της κυβέρνησης για την προστασία των Ελλήνων και παρά τις απαγορεύσεις κίνησης για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, η χώρα είναι παραδομένη στην βία και στην εγκληματικότητα, χωρίς να φαίνεται κάποιος να μεριμνά για την καταπολέμηση αυτής της εφιαλτικής κατάστασης. Όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αλλά και σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, κατόπιν συνομιλιών με κατοίκους από τα χωριά της Καλαμάτας, οι Έλληνες είναι καταδικασμένοι να ζουν με τον φόβο της εγκληματικότητας. Παντελώς μόνοι τους, έχουν ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν.

Τα χωριά της Πατρίδας μας είναι ρημαγμένα εδώ και δεκαετίες. Με τους νέους να μεταναστεύουν στις μεγάλες πόλεις ή στο εξωτερικό, με τους ντόπιους να γερνούν και να ερημώνουν ουσιαστικά όλα τα χωριά, με την εγκληματικότητα να θερίζει, ένας εφιάλτης δείχνει να γιγαντώνεται.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα βρίσκονται δίπλα και κοντά στον πολίτη. Στο ζήτημα της εγκληματικότητας στα χωριά της Καλαμάτας θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία. Στο κυβερνητικό πρόγραμμά μας, που θα ανακοινωθεί σε λίγες εβδομάδες, η πάταξη της εγκληματικότητας από την μία άκρη της χώρας ως την άλλη, έχει βαρύνουσα σημασία. Κανένας Έλληνας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνος του.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης