Φωλιά αλλοδαπών εγκληματιών: Πακιστανός προσπάθησε να ασελγήσει σε 13χρονη στην Ανάβυσσο

Έλληνες  16/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, 13χρονο κορίτσι όταν 19χρονος Πακιστανός επιχείρησε να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της. Ο νεαρός Πακιστανός είχε στήσει καρτέρι πίσω από θάμνους, δίπλα σε δυο μεζονέτες, στις οποίες διαμένουν δυο οικογένειες με κορίτσια στην ηλικία των 12-13 ετών. Σκοπός του ήταν να έρθει σε επαφή με ένα τουλάχιστον από τα ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αυτοϊκανοποιηθεί, μην υπολογίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει αντιληπτός ανά πάσα στιγμή από κάποιον περίοικο, όπως συνέβη άλλωστε στην προκειμένη περίπτωση.

Μόλις εμφανίστηκε ένα εκ των ανήλικων κοριτσιών, ο νεαρός αλλοδαπός πετάχτηκε από την κρυψώνα του, αιφνιδιάζοντάς την. Το κορίτσι αρχικά «πάγωσε» μπροστά στη θέα του ημίγυμνου άντρα. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και όρμησε με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της. Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, άρχισε να φωνάζει στον Πακιστανό προκειμένου να τον απομακρύνει από το κορίτσι και ταυτόχρονα κάλεσε την Άμεση Δράση για να επέμβει. Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού ακούγοντας τις φωνές, βγήκε από το σπίτι και με την βοήθεια δυο ακόμη γειτόνων άρχισαν να καταδιώκουν τον 19χρονο, τον οποίο και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν μερικά μέτρα πιο κάτω. Έπειτα από λίγα λεπτά, έσπευσε στο σημείο το περιπολικό B 2-3 της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε αυτό πέρασαν χειροπέδες στον δράστη.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, έκαναν λόγο για «φωλιά» αλλοδαπών κακοποιών στοιχείων που βάζουν στο στόχαστρο νεαρά κορίτσια προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ακόρεστες ορέξεις τους. Έχουν γίνει μέχρι και απόπειρες βιασμού, τόνισαν, ζητώντας την αύξηση περιπολιών στην περιοχή.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ όλων των λαθρομεταναστών: Οι Έλληνες το απαιτούν, μόνο οι «ΕΛΛΗΝΕΣ» το μπορούν!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης