Για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών

Έλληνες  11/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νίκος Μακρής

Εμείς ως σκεπτόμενοι και ιδεολόγοι εθνικιστές θα απέχουμε από τις υποτιθέμενες και στημένες αντιπαραθέσεις της ψευτοδεξιάς (που τιμά τους αγώνες της αριστεράς) με τους εθνομηδενιστές του Σύριζα και τους λοιπούς αριστεριστές που καταδικάζουν την αστυνομική βία όταν ασκείται στα δικά τους τα παιδιά (που καίνε δημόσια περιουσία και διαδηλώνουν υπέρ των δολοφόνων), ενώ αυτοί έβγαζαν όλο το μένος που είχαν ως κυβερνών κόμμα έναντι ημών των πατριωτών όταν διαδηλώναμε και δίναμε τον αγώνα μας για την αιματοβαμμένη Μακεδονία πριν την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Να αναφερθούμε και στην ανθελληνική άκρα αριστερά ότι προβαίνει σε έκνομες ενέργειες εδώ και χρόνια με την ανοχή και τη συνοχή όλων των πολιτικάντηδων και κυβερνήσεων.

Επίσης ελπίζαμε να βλέπαμε μία πραγματική και ειλικρινή καταδίκη της βίας από τον πολιτικό κόσμο αλλά και από κομματικοποιημένους ανθρώπους, ειδικά της αριστεράς που δηλώνουν ανθρωπιστές, όταν τα ΜΑΤ κατ' εντολήν του Τσίπρα χτυπούσαν Έλληνες πατριώτες στο Πισοδέρι και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Ή εχθές που μια ομάδα μπαχαλάκηδων αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν νέο αστυνομικό. Αλλά είπαμε. Κατά το δοκούν ανθρωπιστές και αλληλέγγυοι.

Να θυμίσουμε στον κόσμο πως όλοι αυτοί που ασκούν αντιπολίτευση για τα ψηφαλάκια (και όχι επειδή νοιάζονται για το καλό του τόπου και του λαού μας), εν όψει της άδικης καταδίκης των "κακών" Εθνικιστών ενώθηκαν και ζητωκραύγαζαν για να μπουν στη φυλακή αθώοι άνθρωποι.

Απεδείχθη για άλλη μια φορά πως η αριστερά κατάφερε ενώ έχασε στα πεδία των μαχών με τον εμφύλιο, να κερδίσει στα πεδία της προπαγάνδας. Έτσι αφομοίωσε τους πάντες. Ό, τι προέρχεται από την αριστερά είναι καλό. Όποιος στέκεται απέναντι τους είναι κακός. Στηρίζουμε "Έλληνες για την Πατρίδα" και Ηλία Κασιδιάρη, τη μόνη γνήσια φωνή. Τη μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης