Γιγαντώνεται το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ - Δικαίωση για την πατρίδα και τον λαό!

Έλληνες  06/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο περισσότερο θα εντείνονται οι επιθέσεις του συστημικού Τύπου εναντίον μας. Αυτό βέβαια δεν μας ανησυχεί, κάθε άλλο, μας χαροποιεί ιδιαιτέρως καθότι, ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων, εκτοξεύονται τόνοι λάσπης, fake news και παραπληροφόρησης.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και ο Ιδρυτής του, Ηλίας Κασιδιάρης, απολαμβάνουν την αγάπη του κόσμου, ο οποίος είναι ο μοναδικός κριτής και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να παρεμποδίσει την συμμετοχή τους στην εκλογική μάχη που έπεται. Η φωνή των Ελλήνων, θα ακουστεί στεντόρεια στην Βουλή και με την θεσμική μας παρουσία πια, θα συνεχίσουμε τον μεγάλο αγώνα για την Εθνική αφύπνιση αλλά και την Εθνική μας επιβίωση!

Όλα αυτά βεβαίως δεν τα λέμε εμείς, αλλά τα εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα που λαμβάνουμε από πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια ενάντια στο σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής. Χιλιάδες νέοι συνδρομητές εγγράφονται στο κανάλι του Ηλία Κασιδιάρη στο Youtube καθώς και μέλη στο κόμμα μας. Δεκάδες τα τηλεφωνήματα καθημερινά με το σύνθημα #Μαζί_σου_Ηλία να αντηχεί στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Αυτή είναι η Ελλάδα που αντιστέκεται!

Πάρε μέρος και εσύ στην μεγάλη αλλαγή. Γίνε μέλος και ακολούθησε την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter,Viber και Υοutube) :

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨ΕΛΛΗΝΕΣ - Εθνικό Κόμμα⁩ https://invite.viber.com/?g2=AQA50iD0fgpKSE7%2BrQC3uYjTt6TSgrO%2FB0sVaGRjcvcLftCXM9xn9ugeaMUWKML%2B στο Viber

Eπίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να μας στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση ellhnespress@yahoo.com και να μας πουν τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις τους για την νέα, ανανεωμένη σελίδα του κόμματός μας. Η γνώμη σου μετράει!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης