Η αναγκαία πολιτική κάθαρση που μόνο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ μπορεί να επιβάλλει

Έλληνες  28/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, λίγες εβδομάδες μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών, ήρθε στην επιφάνεια μια ακόμη περίπτωση διαφθοράς στελέχους της ΝΔ. Πρωταγωνιστής αυτή την φορά ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης ο οποίος αν και χρώσταγε στην EUROBANK 1,8 εκατομμύρια ξεχρέωσε δίνοντας μόλις 50 χιλιάδες ευρώ.

Αλήθεια πως πρέπει να αισθανθεί ο απλός Έλληνας πολίτης ο οποίος καλείτε να πληρώσει και το τελευταίο ευρώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις; Ο απλός Έλληνας πολίτης που δουλεύει ώρες ατελείωτες για να πληρώσει όχι το δάνειο άλλα τους τόκους των δανείων που του έχουν επιβάλλει οι τράπεζες οι οποίες φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να του χαρίσουν ούτε ένα ευρώ διότι δεν έχουν όλοι την τύχη να είναι υπουργοί οι μεγαλοστελέχοι της κυβέρνησης;

Ο Έλληνας πολίτης  από τον οποίο σε λίγο θα ζητήσουν την ψήφο του υποσχόμενοι για μια ακόμη φορά ένα λαμπρό μέλλον. Ένα λαμπρό μέλλον για τον τόπο μας και τον λαό μας όμως ή για τους ίδιους και τον στενό κομματικό τους πυρήνα;;

Αυτά πρέπει ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα να αναρωτηθεί. Να σκεφτεί πηγαίνοντας στην κάλπη την Κυριακή των εκλογών αν θέλει μια Ελλάδα ίσων ευκαιριών ή μια Ελλάδα στην οποία θα βασιλεύει η αναξιοκρατία και η διαφθορά. Και αν τελικά η απάντηση είναι ότι επιθυμούμε επιτέλους να επέλθει πολιτική κάθαρση στην πατρίδα μας τότε η επιλογή είναι μία:

Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης