Η φωνή της εθνικής αντίστασης παραμένει δυνατή!

Έλληνες  24/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

Στέλεχος Νεολαίας - Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε φανερό και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη ποιος είναι πραγματικά αυτός που φοβάται αυτό το διεφθαρμένο και σάπιο σύστημα εξουσίας. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιδρυτή του Κινήματός μας. Τον άνθρωπο που φυλάκισαν, έριξαν τόνους λάσπης αρνούμενοι φυσικά κάθε είδους διάλογο, απαγόρευσαν τις επικοινωνίες του πράγμα πρωτοφανές για την Ευρώπη.

Σήμερα βλέποντας προφανώς απογοητευμένοι ότι κάθε αθέμιτο μέσο που επιχείρησαν έπεσε στο κενό τρέχουν τρομοκρατημένοι να καταπατήσουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας επιχειρώντας με μια τροπολογία έκτρωμα να θέσουν το κίνημά μας εκτός εκλογών. Κάτι που αποτελεί την  μεγαλύτερη απόδειξη πως ο Ιδρυτής μας με μόνο όπλο ένα καρτοτηλέφωνο  έχει νικήσει σε όλα τα μέτωπα το Καθεστώς Μητσοτάκη το όποιο αναγκάζεται να καταφύγει σε μια πρωτοφανή συνταγματική εκτροπή, που όμως είναι καταδικασμένη σε οικτρή αποτυχία.

Η ιστορία κάτι που αγνοεί ο Μητσοτάκης και η θλιβερή του παρέα έχει δείξει ότι καμία Ιδέα δεν νικήθηκε με διώξεις και απαγορεύσεις. Το ακριβώς αντίθετο έγινε, οι ιδέες που διώκονται συσπειρώνονται ακόμα περισσότερο και στο τέλος νικούν. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, το οποίο να είναι σίγουροι φίλοι και εχθροί ότι ΘΑ συμμετέχει κανονικά στις εκλογές όσα πραξικοπήματα και αν επιχειρήσει ο Μητσοτάκης. Θα τον αντιμετωπίσουμε και θα τον ξεπεράσουμε εύκολα όπως ξεπεράσαμε όποιο εμπόδιο μας έβαλαν ελπίζοντας ότι θα σταματήσουν την φωνή της εθνικής αντίστασης.

Ερχόμαστε και τίποτα δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει. Στην επόμενη βουλή θα υπάρχει η φωνή μιας πραγματικά εθνικής αντιπολίτευσης και κανένας αντισυνταγματικός νόμος δεν θα το εμποδίσει αυτό. Αυτό το Κίνημα εκτός από τα μέλη και τα στελέχη του έχει πλέον μπει στην συνείδηση και στην καρδιά εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Και οι Έλληνες δεν ανέχονται να τους πει κανένας τι μπορούν και τι δεν μπορούν να ψηφίσουν. Σε όσους λοιπόν έχουν την αφέλεια να πιστεύουν κάτι τέτοιο τονίζω το εξής: «ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ»!                                            


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης