Η καταστροφή στη Θεσσαλία ευκαιρία για το ανθελληνικό σύστημα να τυραννήσει τον λαό

Έλληνες  21/09/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

Στέλεχος Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Μέσα στα απομεινάρια της μεγάλης καταστροφής που έφερε η θεομηνία στη Θεσσαλία, το ανθελληνικό σύστημα, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο, ακόμα και μέσα από τον πόνο και την απελπισία των ανθρώπων να επιβάλει την απάνθρωπη παγκοσμιοποιητική ατζέντα του, ανακοίνωσε μέσω του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την επιβολή νέων «πράσινων» φόρων σε όλους τους Έλληνες καθώς και υποχρεωτική ασφάλιση όλων των σπιτιών ωσάν για την καταστροφή να φταίνε οι ίδιοι οι πολίτες και όχι η παντελής έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων ιδίως σε μία περιοχή η οποία έχει υποφέρει και στο παρελθόν από αντίστοιχα φαινόμενα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το σύστημα προκειμένου να προωθήσει καλύτερα τα σχέδιά του, φέρνει από το πουθενά έναν ανύπαρκτο τύπο από την Αμερική, τον επιβάλλει για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον προαλείφει για επόμενο πρωθυπουργό προκειμένου να επιταχύνει το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη με μία κυβέρνηση αριστερή και πάντα υπόδουλη στις σκοτεινές ελίτ της παγκοσμιοποίησης.

Μέσα σε αυτήν τη μαυρίλα και την απελπισία για τον Έλληνα, υπάρχει το Εθνικό Κόμμα Έλληνες το οποίο με τον ιδρυτή Ηλία Κασιδιάρη δεν φοβάται να κατακεραυνώσει τα πεπραγμένα του συστήματος και αγωνίζεται μέχρι τέλους για εθνική απελευθέρωση και ανεξαρτησία.

Έλληνες, μην τους φοβάστε, η δύναμή τους είναι η απάθεια και η αδιαφορία του κόσμου. Αγωνιστείτε για πατρίδα, έθνος και ιδανικά, ένας λαός ο οποίος αγωνίζεται για αυτά, μπορεί να τους νικήσει πολιτικά ανά πάσα στιγμή. Ο αγώνας και η νίκη είναι στα χέρια μας. Δεν θα τους περάσει.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης