Βασίλης Κανέλλης: «Με τρομάζουν οι 120.000 εγγεγραμμένοι στο κανάλι του Κασιδιάρη, που τον παρακολουθούν με ευλάβεια!» (Βίντεο)

Έλληνες  13/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακριβώς στις 8 στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο δημοσιογράφος Βασίλης Κανέλλης ανέφερε ότι: «Δεν με τρομάζουν οι 300  βασιλικοί που διαφωνούν, αλλά οι 120.000 εγγεγραμμένοι στο κανάλι του Κασιδιάρη στο Υoutube, που τον παρακολουθούν με ευλάβεια!».

Μέσα σε αυτήν τη δεινή πολιτική κατάσταση για το Έθνος και την Πατρίδα, όπου το ανθελληνικό καθεστώς προσπαθεί να εγκαθιδρύσει την ολοκληρωτική εξουσία του σε όλες τις πτυχές του δημοσίου βίου, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ με πρώτο τον έγκλειστο Ιδρυτή του, Ηλία Κασιδιάρη, είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για εθνική απελευθέρωση.

Όσο κι αν προσπαθεί το σύστημα να μας πολεμήσει μέσα και από τα τσιράκια του, με πολλούς δήθεν πατριώτες που μας βλέπουν καθημερινά στους εφιάλτες τους,  εμείς είμαστε πάντα εδώ, μία γροθιά, με το ηθικό στα ύψη.

Οι επόμενες εκλογές θα δείξουν περίτρανα ότι ο εθνικισμός θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής και γρήγορα ο δίκαιος αγώνας μας θα έχει επιτυχή κατάληξη, με μία δυναμική εθνική αντιπολίτευση για αρχή.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης