Ηλίας Κασιδιάρης: «Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές – ΑΘΑΝΑΤΟΣ»

Έλληνες  28/06/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με τον δικό του τρόπο ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχαιρετά τον Ήρωα Στρατηγό της Κύπρου, Ηλία Γλεντζέ. Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter:

Ο Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές τα μεσάνυχτα της 21/7/74 επικεφαλής Λόχου Κρούσεως της 31 Μοίρας Καταδρομών, εισέβαλε στη βάση των Τούρκων Αλεξιπτωτιστών στο πενταδάκτυλο. Έπιασε τον εχθρό στον ύπνο και κατέλαβε το στρατόπεδό του χωρίς καμία Ελληνική απώλεια. Ο Τούρκος διοικητής που βρέθηκε στον ίδιο χώρο μετά την κατάπαυση του πυρός, αναφέρει στο βιβλίο του, ότι η δύναμη του Αττίλα που προσβλήθηκε από την 31 ΜΚ αφανίστηκε ολοκληρωτικά.

Συνάντησε μόνο καμένα και κρεμασμένα πτώματα τα οποία είχαν παγιδέψει οι Έλληνες με χειροβομβίδες. Ο Στρατηγός Γλεντζές, φύσει σεμνός και ευπρεπής άντρας, δεν μίλησε ποτέ εκτενώς για αυτήν την επιχείρηση που αποτελεί κορωνίδα στην ιστορία των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα και μου έκανε την τιμή να με συγχαρεί για την πολιτική μου δράση, του απάντησα πως εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά σε αυτούς που φύλαξαν τις σύγχρονες Θερμοπύλες του Ελληνισμού και σε καιρούς δύσκολους διέσωσαν την τιμή της πατρίδας.

Όλοι όσοι παραμένουμε πιστοί στο δόγμα Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ αναφωνούμε σήμερα σε στάση προσοχής: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΛΕΝΤΖΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης