Επέκταση ΟΛΩΝ των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια! Το Αιγαίο κλειστή ελληνική θάλασσα

  26/08/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη εκχωρεί και πάλι τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος, όπως έκανε με την μείωση της επήρειας των νησιών μας στις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο. Αυτή τη φορά έχουν σειρά τα κυριαρχικά δικαιώματα των νησιών του Αιγαίου πελάγους, που διαχωρίζονται από αυτά του Ιονίου, μέσω της μερικής επέκτασης των χωρικών μας υδάτων.

Αντί ο Μητσοτάκης να προχωρήσει άμεσα στην επέκταση όλων των χωρικών μας υδάτων, όπως το Δίκαιο της Θάλασσας ορίζει, ακολουθεί τα κελεύσματα των τούρκων και ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ! Η προδοσία της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει προηγούμενο. Για να κατανοήσετε το μέγεθος της αθλιότητάς τους, όταν ο Τσίπρας είχε αναγγείλει ανάλογη ενέργεια μόνο για το Ιόνιο (ενέργεια που δεν προχώρησε ποτέ) οι νεοδημοκράτες ήταν στα κάγκελα και διαμαρτύρονταν (και καλά έκαναν).

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα απαιτούν την άμεση επέκταση ΟΛΩΝ των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια! Να εφαρμοστεί τώρα το Διεθνές Δίκαιο και να παταχθεί πάραυτα η τουρκική προκλητικότητα! Το Αιγαίο δεν είναι γκρίζα ζώνη, είναι ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης