Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα των αλλοδαπών

  10/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης δυο Πακιστανών εργατών γης από την καλύβα που διέμεναν στον Παλαμά Δομοκού, καθώς τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ένας επιτέθηκε στον άλλο με σκοπό να τον βιάσει και μάλιστα μετέδιδε live την σκηνή με βιντεοκλήση σε έναν φίλο του! Όπως φάνηκε από τα πλάνα, ο 20χρονος Πακιστανός, θύμα των άρρωστων ορέξεων του 38χρονου ομοεθνούς του αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε τις προθέσεις του. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιος από τους δύο έχει σκοτώσει τον άλλο, καθώς και οι δύο παραμένουν εξαφανισμένοι, ωστόσο οι κηλίδες αίματος στην καλύβα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει γίνει φονικό. Η τοπική Αστυνομία δεν γνώριζε για την εξαφάνιση και τον βιασμό, έως ότου δέχθηκε κλήση από τον 42χρονο Πακιστανό, φίλο του βιαστή από την πατρίδα του, που είχε παρακολουθήσει σε live μετάδοση το συμβάν, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ο μάρτυρας είχε επικοινωνήσει από το Πακιστάν με τον έναν από τους δυο αγνοούμενους, που εμφανίστηκε μεθυσμένος στην βιντεοκλήση. Εκείνη τη στιγμή, ο 38χρονος συνομιλητής του φαινόταν να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 20χρονο ομοεθνή τους και να ξεσπά μεταξύ τους άγριος καυγάς. Τότε, ο 20χρονος επιτέθηκε στον επίδοξο βιαστή του, ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι συνέβη μετά, αφού η βιντεοκλήση διακόπηκε. Οι αστυνομικοί όταν ενημερώθηκαν έσπευσαν στην καλύβα, όπου βρήκαν κηλίδες αίματος και ματωμένα ρούχα. Ματωμένο ήταν και ένα σκεπάρνι που βρέθηκε μέσα στην καλύβα και όλα δείχνουν ότι έγινε όπλο του εγκλήματος. Ωστόσο, οι δυο Πακιστανοί ήταν άφαντοι, όπως και το ποδήλατο του 20χρονου.

Σε ολόκληρη την Ελλάδα τα ειδεχθή εγκλήματα μεταξύ αλλοδαπών, μεμονωμένων περιστατικών ή και οργανωμένων συμμοριών, συνεχίζουν να συγκλονίζουν τις τοπικές κοινωνίες. Σε μια περίοδο που οι Έλληνες έχουν αφεθεί κυριολεκτικά στο έλεος συμμοριών, παραεμπορίου και εγκληματιών η στήριξη στους Έλληνες για την Πατρίδα και στον Ηλία Κασιδιάρη είναι μονόδρομος. Για να μπει ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση, στην ασυδοσία των εγκληματιών και για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης