Καταστάσεις παρακμής: Επιτίθενται σε πολίτη και βεβηλώνουν την ιερή εικόνα της Παναγίας μας

Έλληνες  10/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Δημήτρης Βαλασίδης

Αποτροπιαστικές σκηνές βίας και μίσους εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σε βάρος πολίτη, ο οποίος περνούσε με την μηχανή του από σημείο που ήταν σε εξέλιξη πορεία υπέρ του Κουφοντίνα. Το “έγκλημά” του ήταν, ότι μετέφερε στο καλάθι της μοτοσυκλέτας του μια εικόνα της Παναγίας.

Δεκάδες ωρυόμενοι διαδηλωτές άρχισαν να τον καθυβρίζουν, να τον προπηλακίζουν και εν χορώ να κραυγάζουν: «Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς. Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η Πατρίς».

Οι συγκεντρωμένοι βγάζουν την εικόνα από το καλάθι, σπάνε την κορνίζα και την πετούν στον δρόμο ειρωνευόμενοι τον ηλικιωμένο άνδρα. Όταν εκείνος πηγαίνει να μαζέψει την εικόνα από τον δρόμο κάποιοι του την παίρνουν από τα χέρια και την σκίζουν. Όταν ο άνθρωπος μάζεψε τα κομμάτια και πήγε να φύγει, δυο νεαρές κοπέλες τα πήραν από το καλάθι της μηχανής για να τα κάνουν μικρά κομμάτια.

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος Μητσοτάκης που “σέβεται και τιμά τους αγώνες της αριστεράς” θα πάρει θέση για το συγκεκριμένο γεγονός ή και πάλι θα σιωπήσει για να μην δυσαρεστήσει τα συντρόφια του;

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ σέβονται την Ορθόδοξη πίστη μας και τιμούν τις ιερές εικόνες και ιδιαίτερα της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Καταδικάζουν την συγκεκριμένη επίθεση, όπως και κάθε δράση εναντίον της Θρησκείας και του Έθνους των Ελλήνων. Καλεί την κυβέρνηση να συλλάβει και να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους βάρβαρους ιερόσυλους.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης