Κατέβασαν την υπηρεσία Parler γιατί «Την χρησιμοποιούν πολλοί πατριώτες»

  10/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η εφαρμογή Parler αποτελεί μια εναλλακτική διαδικτυακή πλατφόρμα την οποία επιλέγουν κατά κύριο λόγο πατριώτες για να ενημερώνονται και να αλληλεπιδρούν παγκοσμίως.

Πρόσφατα οι εταιρίες Apple Inc και Amazon.com Inc αφαίρεσαν την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Parler από τα αντίστοιχα App Store τους , επικαλούμενοι προσχηματικά "κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια των πολιτών των ΗΠΑ" μετά τα πρόσφατα γεγονότα στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Parler Τζον Μάτζι καταφέρθηκε εναντίον των Amazon, Google και Apple λέγοντας πως πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια, καθώς γνωρίζουν ότι οι επιλογές του Parler θα είναι περιορισμένες.

«Υπάρχει πιθανότητα το Parler να μην είναι διαθέσιμο για μέχρι και μία εβδομάδα», ανέφερε σε καταχώρισή του στο Parler. «Αυτή ήταν μια συντονισμένη επίθεση από τους τεχνολογικούς γίγαντες για να σκοτώσουν τον ανταγωνισμό στην αγορά... O πόλεμος εναντίον του ανταγωνισμού και της ελευθερίας του λόγου θα συνεχισθεί και μην μας λογαριάζετε εκτός».

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα το Facebook και το Twitter ανέστειλαν τα προσωπικά προφίλ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επικαλούμενοι τους ίδιους λόγους. Τελικά φαίνεται πως οι μόνοι που επωφελούνται από την εισβολή στο Καπιτώλιο είναι οι πολιτικοί αντίπαλοι του, και οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης.

Όπως είναι φανερό κάθε έννοια ελευθερίας του λόγου στην "μεγαλύτερη δημοκρατία του δυτικού πολιτισμού" έχει καταπατηθεί, και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των Αμερικανών πολιτών παραβιάζονται συστηματικά. Μια νέα μορφή παγκόσμιας δικτατορίας εξυφαίνεται, και το τρομακτικό της υπόθεσης είναι ότι οι εν λόγω εταιρίες δεν δίστασαν να φιμώσουν τον εν ενεργεία πρόεδρο των Ηνωμένων πολιτειών. Μπορεί εύκολα λοιπόν να φανταστεί ο καθένας το πόσο εύκολο θα είναι για το σύστημα να φιμώνει οποιονδήποτε θεωρεί επικίνδυνο για την ύπαρξή του. Θρηνούμε την χαμένη αθωότητα όσων νομίζουν ότι το φαινόμενο θα σταματήσει στην υπόθεση Τράμπ. Σταδιακά κάθε ελεύθερη φωνή στο διαδίκτυο θα κατασταλεί και οι ατομικές ελευθερίες θα περιορίζονται ολοένα και περισσότερο.

Αυτή την ανησυχία συμμερίζονται ολοένα και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ακόμα και αυτοί των οποίων η θεματολογία δεν είναι αμιγώς πολιτική. Κάθε υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος αγωνιά καθώς βλέπει μπροστά στα μάτια του να εμφανίζεται στο προσκήνιο αυτή η νέα μορφή δικτατορίας: "Η δικτατορία της νέας Εποχής".

Φυσικά αυτό δεν αποτελεί νέο φαινόμενο για τους Έλληνες εθνικιστές. Για εμάς εδώ και χρόνια είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ουδέποτε επετράπη στον επικεφαλής του κινήματός μας Ηλία Κασιδιάρη να χρησιμοποiήσει την πλατφόρμα του Facebook, και το ίδιο ισχύει και για το Instagram. Μάταια τότε προσπαθούσε να αφυπνίσει τους Έλληνες πολίτες για την επικείμενη κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων τους. Έπρεπε να το βιώσουν στο πετσί τους για να κατανοήσουν την βαρύτητα της κατάστασης και να δώσουν την δέουσα προσοχή.

Πλέον ολοένα και περισσότεροι χρήστες αναζητούν εναλλακτικές πλατφόρμες για να ενημερώνονται και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Η δικτατορία της νέας τάξης είναι προ των πυλών. Η δυστοπία που οραματίζονται οι παγκόσμιοι δυνάστες θα αποτελεί σύντομα την νέα εφιαλτική πραγματικότητα. Μόνη λύση η στήριξη στους Έλληνες για την Πατρίδα, και τον επικεφαλής τους Ηλία Κασιδιάρη. Παρακολουθείτε καθημερινά την σελίδα μας και τα προσωπικά social media του Ηλία Κασιδιάρη. Στηρίξτε κάθε ελεύθερη εθνική φωνή του διαδικτύου πριν είναι πολύ αργά.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης