Κασιδιάρης: Δεν κάνω πίσω! Με αξιοπρέπεια θα αντιμετωπίσω αυτή τη δοκιμασία

  16/10/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε όλα τα επίπεδα της διαδικασίας υπήρξαν δικαστικοί και εισαγγελείς που απέδειξαν πως είμαι αθώος

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε εξοντωτική την κατευθυνόμενη δικαστική απόφαση σε «ηθικό, πολιτικό και ανθρώπινο επίπεδο» καταγγέλλοντας παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα ανέφερε. «Ήρθα να υποβάλω το αίτημα αναστολής μέχρι την έφεση και για να διακηρύξω την αθωότητά μου. Επί οκτώ ώρες η εισαγγελέας ανέλυε γιατί είμαι αθώος. Πληρώ όλες τις προϋποθέσεις του Νόμου για να λάβω αναστολή. Επιμένω πως είμαι αθώος και έχω το δικαίωμα να κριθώ σε δεύτερο βαθμό. Εάν δεν πάρω αναστολή, δεν θα έχω αυτό το δικαίωμα. Μέχρι να ξεκινήσει το εφετείο, δυστυχώς θα έχω εκτίσει αυτή την εξοντωτική ποινή».

Και συνέχισε: «Ξεκίνησα και πάλι την επαγγελματική ζωή μου, τη δουλειά μου. Η ποινή των 13 ετών με εξοντώνει σε κάθε επίπεδο. Έχουν ήδη παραβιαστεί όσα αναφέρει η ΕΣΔΑ. Δεν είναι δυνατόν να με κρίνετε με 20.000 βίαιους διαδηλωτές έξω από την αίθουσα. Βγήκαν όλοι οι πολιτικοί και προανήγγειλαν την απόφαση και πίεσαν με τρόπο παράνομο.»

Εν συνεχεία ο Ηλίας Κασιδιάρης προέβη σε δηλώσεις, έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, στις οποίες κατήγγειλε την στάση των εγχώριων ΜΜΕ που, εδώ και μέρες, ρίχνουν ανενόχλητα λάσπη στον επικεφαλής του κινήματός μας, αλλά και στην υποκριτική στάση των κομμάτων του «αντιδημοκρατικού»  τόξου που έκαναν τα πάντα για να καθοδηγήσουν την απόφαση του δικαστηρίου.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης