Καμίνια: Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ αλλοδαπών!

  21/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ανοίξαμε τους τηλεοπτικούς μας δέκτες εχθές και παρακολουθήσαμε μία ομάδα Πακιστανών, να μπαίνει σε σπίτι ομοεθνών τους στον Πειραιά, και να τους επιτίθενται με λύσσα κτυπώντας τους μέχρι να πετύχουν τον θάνατο ενός και τον βαρύτατο τραυματισμό άλλων δύο!

Στις λεπτομέρειες λοιπόν αυτού του περιστατικού, ήταν η βιντεοσκόπηση της όλης διαδικασίας και μάλιστα όχι από έναν, αλλά από πολλούς συμμετέχοντες!

Πόσο αξιοσημείωτα είναι αυτά τα περιστατικά για την Ελληνική κοινωνία;

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να τα ζούμε στο ίδιο μας το «σπίτι»! Θυμόμαστε ένα ακόμα περιστατικό προ μηνών στα Μάλια της Κρήτης, όπου πάλι μια ομάδα από Πακιστανούς, αυτή τη φορά επιτέθηκε σε Έλληνες και τους κτύπησε με τόση λύσσα, που κατέληξαν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένοι!

Η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που βιώνει τέτοια φαινόμενα!

Υπάρχουν αρκετές χώρες πριν από εμάς, που άλλαξαν συνήθειες, άλλαξαν μέτρα ασφαλείας, άλλαξαν τον τρόπο ζωής τους, για να αντέξουν αυτή την ξαφνική αλλαγή στην καθημερινότητά τους!

Στο κέντρο των Βρυξελλών, του Λονδίνου και του Παρισιού για παράδειγμα, η αστυνόμευση έχει ανατεθεί πια και στον στρατό εκτός απ’ την αστυνομία!

Μια βόλτα στο Μολενμπέκ ή το Μπερμιγχαμ, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς πως η εικόνα των ευρωπαϊκών πόλεων έτσι όπως την ξέραμε αιώνες τώρα, αποτελεί παρελθόν!

Δεν χρειάζεται να γίνει το ίδιο και σε μας.

Οι συνεχώς επαναλαμβανόμενες εικόνες ακραίας εισαγόμενης βίας, είναι αρκετές!

Πριν λίγα χρόνια οποίος προειδοποιούσε για την ραγδαία αλλαγή στην καθημερινότητά μας από την βίαιη εισροή λαθρομεταναστών, χαρακτηριζόταν ως ακραίος.

Σήμερα όσοι διαπιστώνουν την αλλαγή στον χάρτη της γαλήνης και της ηρεμίας της Ελληνικής κοινωνίας, είναι απλά νοήμονες!!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2020, «ΑΚΡΑΙΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ!

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ!

Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!!

Οφείλουμε από δω και μπρος αν δεν θέλουμε να γίνουμε μια Ελλάδα φάντασμα, να απαιτήσουμε σε κάθε τόνο να ληφθούν πολιτικές αποφάσεις!

Οι κυβερνώντες μια χαρά προστατεύονται.

Εμείς ζούμε καθημερινά μια Ελλάδα που άλλαξε προς το χειρότερο και εμείς οφείλουμε στα παιδιά μας να απαιτήσουμε μέτρα!

Σωστά, ουσιαστικά και υπεύθυνα!!

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ!!!

Δεν θα μας τρομοκρατήσει τίποτα, δεν θα αλλάξει την ζωή μας προς το χειρότερο τίποτα, αρκεί να κάνουμε πολιτικές επιλογές προς την σωστή κατεύθυνση!

Καλή δύναμη σε όλους τους Έλληνες, για τον Ελληνισμό, για την πατρίδα!

Χρήστος Φραγκάκης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης