ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η κυβέρνηση αδιαφορεί παντελώς για τους νέους αγρότες

Έλληνες  16/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια καταγγελία έφτασε στην κεντρική διοίκηση του κόμματος σχετικά με τον εμπαιγμό των νέων αγροτών από την κυβέρνηση. Το θράσος τους είναι τέτοιο που ενώ «κατακεραύνωναν» προεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά αποδείχτηκαν χειρότεροι. Είναι πολλά τα λεφτά Γεωργαντά τελικά έτσι; Είστε άξιοι της μοίρας σας. Παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία των συμπατριωτών μας:

«Ως επιλαχόντες νέοι αγρότες φτάσαμε στο σημείο που η υπομονή μας τελείωσε, ξεκινήσαμε το 2021 έναν φάκελο με όλα τα έξοδα που επιβαρυνθήκαμε (υπάρχουν παιδιά με οικογένειες που χρεώθηκαν για να πληρώσουν τους φακέλους τους).

Για να φτάσουμε Μάρτιο του 2023 να έχουμε μείνει σε υποσχέσεις και ευχολόγια του τύπου: αισιοδοξία παιδιά…, από μια κυβέρνηση και έναν υπουργό που το 2017 ως αντιπολίτευση, κουνούσε το δάχτυλο για τους τότε επιλαχόντες (που τελικά έγινε η ένταξη τους). Καραγκιοζιλίκια τότε, καραγκιοζιλίκια και τώρα. Αλλά ως εδώ!

Μια κυβέρνηση που αφήνει τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την πρωτογενή παραγωγή εκτός σε 2 μεγάλα προγράμματα, όπως αυτό των νέων αγροτών και των σχεδίων βελτίωσης καθώς οι επιλαχόντες νέοι αγρότες δεν μπορούν να καταθέσουν φάκελο για τα σχέδια βελτίωσης από την στιγμή που δεν θεωρούνται επαγγελματίες αγρότες.

Ένας χρόνος που πέρασε χωρίς καμία ενημέρωση, ένας χρόνος που πέρασε με ανασφάλιστες οικογένειες και παιδιά, ένας χρόνος που κάθε νέος σκέφτεται γιατί να μείνει σε αυτή την χώρα που δεν τον σέβεται, σε πείσμα όλων αυτών όμως παραμένουμε στον τόπο που μας γέννησε, που αγαπήσαμε και τον δουλέψαμε με τα χέρια μας, στον τόπο μας που περιμένουμε επιτέλους να μας αγκαλιάσει και όχι να μας κλωτσήσει μακρυά του, δικαίωση άμεσα, η υπομονή μας τελείωσε...

Έρχεται και συνέχεια…».

Πλέον υπάρχει λύση για την πατρίδα μας! Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ! Το κίνημά μας στο πληρέστατο Κυβερνητικό του Πρόγραμμα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Για να διαβάσετε τις προτάσεις μας πατήστε εδώ: https://ellhnes.net/thesh/protogenis-tomeas/


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης