Κεφαλογιάννης, Δένδιας, Μητσοτάκης: Προδοτική αδιαφορία για την φυλάκιση Μπελέρη από το μόρφωμα της ΝΔ

Έλληνες  30/07/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είναι σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα για να προστατεύσουν τον Φρέντι Μπελέρη και το γεγονός ότι δύο φορές ο Ράμα σε συνομιλίες του με Έλληνες αξιωματούχους έχει υποσχεθεί ότι θα αφεθεί ελεύθερος (το βράδυ της σύλληψής του και την Τρίτη που μας πέρασε) τους έχει πει ψέματα, χωρίς καμία συνέπεια, δεν θα ξεχασθεί εύκολα. Ο Δένδιας φανερά εξαφανισμένος, πήρε τις αποστάσεις του από νωρίς.

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο! Άλλωστε ασχολείται τώρα να μαζέψει τα στελέχη, τους υπουργούς και τους περιφερειάρχες του από τα νυχτερινά μαγαζιά που μπεκρουλιάζουν και χορεύουν την ώρα που η μισή χώρα καίγεται!

Αυτόν που έστειλαν δήθεν για διαπραγμάτευση είναι ο Κεφαλογιάννης, που έχει περισσότερες πολιτικές βλέψεις. Όπως βλέπουμε φανερά συγκινημένος και καταβεβλημένος εμφανίστηκε ο Μ. Κεφαλογιάννης μετά την επίσκεψή του στα κάτεργα των Τιράνων όπου βρίσκεται ο άδικα φυλακισμένος Φ. Μπελέρης.

Με την ευκαιρία απόλαυσε και έναν καφέ με τον ναρκέμπορα Ράμα γιατί είχαν πολλά να πουν μεταξύ τους ενώ βγάλανε και μια αναμνηστική φωτογραφία. Ποιο ανθελληνικό μόρφωμα από τη ΝΔ δεν υπάρχει.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης