Πίσω από τον συναισθηματικό τίτλο της εκδήλωσης «Protecting children in crisis situations», που διοργανώθηκε στο Λονδίνο από την ελληνική πρεσβεία και το Ίδρυμα «Μαζί για το Παιδί», κρύφτηκε ακόμα μία φιέστα της Νέας Δημοκρατίας υπέρ της ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών, με κεντρικό πρόσωπο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια.
Με δάκρυα στα μάτια για τα παιδιά «σε κρίση», ο κ. Δένδιας ξέχασε – για άλλη μία φορά – τα παιδιά των Ελλήνων, τα οποία μεγαλώνουν σε ένα κράτος που τους γυρίζει την πλάτη.
Δεν είναι η πρώτη φορά. Ο ίδιος, τον Δεκέμβριο του 2024, είχε δηλώσει πως για να λυθεί το δημογραφικό η Ελλάδα χρειάζεται μετανάστες, παραδεχόμενος ότι τα επιδόματα και τα κίνητρα στους Έλληνες για δημιουργία οικογένειας δεν αποδίδουν! Έφτασε στο σημείο να υπονοήσει ότι οι μετανάστες θα επανδρώσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί – όπως είπε – «η Ελλάδα καθίσταται ανυπεράσπιστη» λόγω μείωσης του πληθυσμού.
Ο Δένδιας μιλά για μετανάστες που θα ενστερνισθούν τις αξίες μας.
— Κουφοκώτσιος Μάλαμας (@GdtlJ3lAQ0TA5fW) April 5, 2025
Το 98% των μεταναστών είναι μουσουλμάνοι.
Επειδή κανείς ΝΔκράτης δεν μου έχει απαντήσει τα τελευταία έξι χρόνια που κάνω την ερώτηση, την ξανακάνω.
Θεωρεί η ΝΔ το Ισλάμ συμβατό με τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας; pic.twitter.com/lTeblDxlSz
Αντί η κυβέρνηση να σκύψει πάνω από το δημογραφικό πρόβλημα με σοβαρά μέτρα στήριξης των Ελλήνων, επιλέγει να μετατρέψει τη χώρα σε πολυπολιτισμικό προτεκτοράτο, παραδίδοντας ταυτότητα, στρατό και κοινωνική συνοχή στις ορέξεις της παγκοσμιοποίησης.
Ο Νίκος Δένδιας δεν είναι μόνος του: όλη η ΝΔ συμμερίζεται αυτό το σχέδιο αλλοίωσης του εθνικού κορμού. Όσοι ακόμα πιστεύουν ότι πρόκειται για «πατριωτικό» κόμμα, ας ξυπνήσουν. Διότι ο Δένδιας δεν εκφράζει κάτι ακραίο – εκφράζει τον πυρήνα της πολιτικής τους!