ΚΚΕ και ΝΔ εμπαίζουν τους Έλληνες: Λαέ τι δεν καταλαβαίνεις;

  17/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για μια ακόμη φορά, αποδείχθηκε σήμερα ότι οι απαγορεύσεις κατά του κορονοϊού ισχύουν μόνο για τους Έλληνες πατριώτες, για τους ευλαβείς Χριστιανούς Ορθόδοξους. Εφαρμόζονται μόνο όταν πρόκειται για κάποια εθνική επέτειο ή θρησκευτική εορτή.

Για ακόμη μία φορά, αποδείχθηκε ξεκάθαρα ποιοι είναι μέρος του συστήματος.

Νέα Δημοκρατία και Αριστερά, συνεργάζονται, συνεννοούνται, προχωρούν με κοινό βηματισμό προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του εγχώριου και διεθνούς οικονομικοπολιτικού συστήματος που θέλει την πατρίδα μας παρηκμασμένη.

Από το 1974 μέχρι σήμερα, τίποτα από όλα αυτά που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στο σημερινό της κατάντημα δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί χωρίς την σύμφωνη γνώμη και την ενεργό σύμπραξη της Νέας Δημοκρατίας και της Αριστεράς (KKE, Συριζα κλπ.): Τα ήθη και τα έθιμά μας δεν θα υφίσταντο διαρκή πολεμική, η ποιότητα ζωής μας δεν θα υπονομεύονταν, η εδαφική μας ακεραιότητα δεν θα ετίθετο εν κινδύνω αν εκείνοι πραγματικά δεν το επιθυμούσαν.

Ανάσταση δεν εορτάσαμε, παρελάσεις δεν έγιναν, όμως το ΚΚΕ πραγματοποίησε ανενόχλητο πορεία με εκατοντάδες μέλη του στο κέντρο της Πρωτευούσης!

Σε αυτήν την περίπτωση, οι αστυνομικές δυνάμεις διετάχθησαν να παραμείνουν απλοί θεατές. Τα πρόστιμα, η διάλυση συγκεντρώσεων, οι συλλήψεις και το άγριο ξύλο, προορίζονται προφανώς μόνο για τους πολίτες που διαμαρτύρονται κατά του λοκντάουν, για τους εργαζόμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που στενάζουν από την οικονομική ύφεση, για τους εθνικιστές που θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του Γιώργου και το Μάνου, για τα 15χρονα που κάνουν το «λάθος» να περάσουν από καμιά πλατεία.

Στο παρακάτω βίντεο έχει καταγραφεί με γλαφυρότητα η δουλοπρέπεια του αρμόδιου αξιωματικού της αστυνομίας, ο οποίος τρέμει σαν το ψάρι μπροστά στον Κουτσούμπα και του λέει: «Ευχαριστώ κύριε Γενικέ, χρόνια σας πολλά»!

Αν όμως είχε μπροστά του κάποιο αγνό Ελληνόπουλο που κράταγε την ελληνική σημαία και διαδήλωνε για την Κύπρο ή τη Βόρειο Ήπειρο, θα διέταζε να το τσακίσουν στο ξύλο και να του περάσουν χειροπέδες.

Το απόγευμα βεβαίως θα γίνουν και τα συνήθη ελεγχόμενα επεισόδια με τους μπαχαλάκηδες της άκρας αριστεράς, οπότε θα πει και η ΝΔ ότι εφάρμοσε το δόγμα «νόμος και τάξη» και έτσι θα είναι….όλοι ευχαριστημένοι!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης