Η κόλαση της Αθήνας του Μπακογιάννη

Έλληνες  13/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άννα Κλιμαντοπούλου

Η Αθήνα του κ. Μπακογιάννη θυμίζει μάλλον κάτι από…. Τεχεράνη. Μόνο πρωτεύουσα της Ελλάδας δεν μπορείς να την πεις. Με ευθύνη και του σημερινού Δημάρχου και της σημερινής κυβέρνησης. Οι κάτοικοι, όπως έχουμε ξαναγράψει, έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Η ζωή τους έχει μετατραπεί ξαφνικά σε κόλαση. Παραθέτουμε ένα χθεσινό κείμενο και φωτογραφίες από κάτοικο του κέντρου των Αθηνών, ο οποίος δραστηριοποιείται σε επιτροπή κατοίκων και δίνει τον δικό του αγώνα για να ξαναπάρει τη ζωή του πάλι πίσω. Αναλυτικότερα έγραψε:

«Πριν από λίγο βρήκα έναν με καρότσι να καίει καλώδια στην Αριστοτέλους... Αμέριμνος... Υπήρχαν άνθρωποι της γειτονιάς γύρω-γύρω... Κανείς τους δεν αντέδρασε... Πιο πέρα δύο γυναίκες κι ένας άντρας "βάραγαν" την δόση τους... Αμέριμνοι και αυτοί... Όλοι τους ξέρουν ότι κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί τους... Στην Πλατεία Αμερικής και στην Πλατεία Βικτωρίας είχαμε και πάλι νέες αφίξεις... Η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος είναι ξένη χώρα...

Ο άλλος, ο δήθεν υπουργός, βγήκε να μας πει ότι παρέδωσε τις γειτονιές πίσω στους κατοίκους... Να σου δείξω εγώ μερικές φωτογραφίες των 2 προηγούμενων ημερών, για να καταλάβεις, όχι πως το πιστεύω, ποιες είναι οι γειτονιές που ζούμε...». Ενώ, μόλις λίγες ημέρες πριν είχε αναφέρει:

«Πόσταρε χθες ο δήθεν δήμαρχος "Σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αξίζει να κάνεις μία στάση και να απολαύσεις τα χρώματα της Αθήνας" στρέφοντας την κάμερα προς τα δέντρα και τον ουρανό... Συμφωνώ... Ο μόνος τρόπος για να μην ξεράσεις με την κατάντια της Αθήνας, είναι να στρέψεις το βλέμμα σου προς τον ουρανό...».

Είναι σαφές πως οι κάτοικοι του κέντρου των Αθηνών αισθάνονται παρατημένοι, αφημένοι στην κόλαση με τους μετανάστες, τα ναρκωτικά, τα σκουπίδια και την εγκληματικότητα. Ο Δήμαρχος ασχολείται μόνο με φοίνικες και σιντριβάνια, δίχως να μπορεί να ανακουφίσει τους Έλληνες από τα πραγματικά, καθημερινά τους προβλήματα. Πλέον, όμως υπάρχει λύση! Το εθνικό κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι εδώ, είναι δυνατό και έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα των συμπατριωτών μας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης