Κορωνοϊός: Ο καλύτερος σύμμαχος της κυβέρνησης

  31/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης εα, Οικονομολόγος, ΜΒΑ, Συγγραφέας

Έγινε φανερό σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλους τους τομείς της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Ματαίως αναζητά υποστηρικτές μεταξύ των πολιτών. Όμως έχει την τύχη να βρει έναν απροσδόκητο σύμμαχο. Τον κορωνοϊό και τον, συνεπεία αυτού, εγκλεισμό του Ελληνικού λαού.

Έτσι κατάφερε:

- Να συνεχίσει την μεταφορά στην Ενδοχώρα παρανόμως εισελθόντων στην χώρα αλλοδαπών και να γιγαντώσει το πρόβλημα του εποικισμού. Οι τοπικές κοινωνίες που πλήττονται δεν έχουν δυνατότητα αντιδράσεως με συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.

- Να απαγορεύσει τον εορτασμό των εθνικών μας επετείων και θρησκευτικών τελετών καθώς και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα.

- Να θεωρήσει αποκλειστικά υπεύθυνο για την πλήρη οικονομική αποτυχία της τον ιό.

- Να καταστρέψει την μεσαία τάξη και να παραδώσει στα μεγάλα συμφέροντα την οικονομία μας.

- Να χρηματοδοτήσει με πολλές δεκάδες εκατομμύρια τα συστημικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης για να προπαγανδίζουν υπέρ αυτής και να αποκρύπτουν οτιδήποτε δυσμενές. Βεβαίως υπάρχουν κάποιες φωνές στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που προβάλλουν αντίσταση και ενημερώνουν αντικειμενικά τους πολίτες.

- Να λάβουν οι εμπλεκόμενοι με τα εμβόλια την «προμήθεια» που τους αναλογεί.

- Να εθίσουν τους Έλληνες στην υπακοή αντισυνταγματικών και εν πολλοίς παράνομων εντολών και την ΕΛΑΣ στην επιβολή τους με πρόστιμα, προσαγωγές και συλλήψεις.

Όμως κατά τον Μένανδρο "έστι δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά". Και δεν θα αργήσει η ημέρα της δίκης, όπου ο λαός θα δικάσει και θα καταδικάσει πολιτικά το άθλιο πολιτικό καθεστώς.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης