Κουρελιάζει το Σύνταγμα η ΝΔ - Θα απαγορεύσουν και να ψηφίζουμε;

Έλληνες  21/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Δήμος Κυριλίδης,

Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέποντας την πολιτική αβεβαιότητα που θα γεννήσουν οι επόμενες εκλογές και κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθούμε σε οικουμενική κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό με ύπουλες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις οι οποίες είναι αντίθετες με τον νομικό μας πολιτισμό. Καταδικάζουν ως εγκληματική οργάνωση ένα νόμιμο εθνικιστικό κόμμα το οποίο μάχεται καθημερινά και από όλα τα μέτωπα για το εθνικό συμφέρον και την αυτάρκεια του ελληνικού λαού. Όμως αφήνουν ανεξέλεγκτα, κόμματα και δημάρχους τα οποία με εντολές της ΜΙΤ δρουν στην Θράκη προωθώντας αποσχιστικές πολιτικές και απειλώντας την εδαφική ακαιρεότητα της Ελλάδος. Στην Μακεδονία το ίδιο, αφήνουν ψευτοαλυτρωτικά σωματεία των Σλάβων να διεκδικούν της κατοχύρωση της ''μακεδονικής γλώσσας'' η οποία αποτελεί μια κατασκευή της κομμουνιστικής Κομιντέρν και του πανσλαβισμού που απεργαζόταν την κάθοδο της Ρωσίας και των δορυφόρων της στο Αιγαίο. Την ίδια στιγμή που κατηγορούν ως εγκληματίες τους Έλληνες εθνικιστές - πατριώτες αφήνουν ελεύθερους πολιτικούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας βλέπε Νίκος Γεωργιάδης, όπως και κόμματα τα οποία φέρουν το βάρος της κλεπτοκρατίας με χιλιάδες σκάνδαλα στην πλάτη τους όπως το ΠΑΣΟΚ όπου ειρήσθω εν παρόδω επάξια παίρνει την σκυτάλη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τροχήλατες βαλίτσες στην Κουμουνδούρου.

 Μία τροπολογία που θα απαγορεύσει στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές αποδεικνύει την αγωνία του συστήματος διότι η φωνή των Ελλήνων στην βουλή θα εκπροσωπεί το ελληνικό έθνος που δοκιμάζεται σε όλα τα μέτωπα, εθνικά και κοινωνικά. Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει αντινομίες και συνταγματική εκτροπή καθώς ο Άρειος πάγος έχει αναγνωρίσει το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και εκτός αυτού μιλάμε για μια πρωτόδικη καταδίκη, κατόπιν πολιτικών εντολών, η οποία δεν έχει τελεσιδικήσει. Το ότι κυβέρνηση και αντιπολίτευση ασχολούνται με ένα κόμμα το οποίο δεν είναι εντός κοινοβουλίου και απλά διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού είναι άξιο προβληματισμού.

Ο Αλαίν Ντε Μπενουά είχε πει πως «η δικτατορία είναι απεχθής η παρακμή όμως απεχθέστερη» και γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε τον ελληνικό λαό να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και να διεκδικήσει το Συνταγματικό του Δικαίωμα ασκώντας την ψήφο του κατά βούληση και όχι κατά παρότρυνση.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης