Κραυγή διαμαρτυρίας των κυνηγών στο Σχιστό – Παρόντες οι Έλληνες για την Πατρίδα

  28/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από την πρώτη στιγμή έχουμε επισημάνει την αδικία που υφίστανται οι κυνηγοί και οι ερασιτέχνες αλιείς στην Πατρίδα μας. Αδικία που μόνο εδώ συμβαίνει και σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης. Αδικία για τον αποκλεισμό των κυνηγών και των ψαράδων από την απαγόρευση που τους έχει επιβάλει η κυβέρνηση.

Για πρώτη φορά στα χρονικά βλέπουμε κυνηγούς και ψαράδες να αντιδρούν συντεταγμένα στον δρόμο. Ήταν η τελευταία τους επιλογή, αλλά η κυβέρνηση τους ανάγκασε να δραστηριοποιηθούν και με αυτόν τον τρόπο. Ιθύνων νους πίσω από την απαγόρευση είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης, έχοντας βέβαια πάντα την στήριξη του σερίφη Χαρδαλιά. Σήμερα, οι κυνηγοί του Πειραιά πραγματοποίησαν μια μεγάλη διαμαρτυρία στο Σχιστό, ειρηνικά και με τα σκυλιά τους μαζί αντέδρασαν στην τακτική της κυβέρνησης που τους απαγορεύει να ασκήσουν την αγαπημένη τους δραστηριότητα.

Ο Χρήστος Μουλάς, στέλεχος των Ελλήνων για την Πατρίδα, ως ευσυνείδητος κυνηγός βρέθηκε στη συγκέντρωση δηλώνοντας εμπράκτως τη στήριξή μας στα δίκαια αιτήματα των κυνηγών.

«Το κυνήγι είναι Παράδοση, υγεία και Πολιτισμός» έγραφε ένα από τα πανό των κυνηγών.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης