Κυβέρνηση ΝΔ: Αποκλεισμένοι παραμένουν οι Ναοί στην εορτή του Αγίου Νικολάου

  06/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η λεγομένη και «Δεξιά του Κυρίου», διακρίνεται τόσο πολύ για την ευλάβειά της, που σε μία ακόμη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης απέκλεισε την πρόσβαση των πιστών στους Ιερούς Ναούς.

Παραθέτουμε από το διαδίκτυο:

"Περιπολικά και αστυνομικοί "σφράγισαν" την είσοδο του Αγίου Νικολάου στην Κόνιτσα!

Πρωτόγνωρες εικόνες εκτυλίχθηκαν έξω από τον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κόνιτσα.

Περιπολικά και αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν από νωρίς στην είσοδο του Ναού για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη παρουσία πιστών στον εόρτιο εσπερινό του Αγίου Νικολάου...

Επίσης αστυνομία υπήρχε και έξω από τον Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κάτω Κόνιτσα!"

"Αποκλεισμένος ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πειραιώς

Αποκλεισμένος ήταν από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πειραιώς, ενόψει της ημέρας της πανηγύρεως του, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα σε όλο το οικόπεδο περιμετρικά του μεγαλοπρεπούς ναού του προστάτη των ναυτικών μπήκαν απαγορευτικές κορδέλες, ενώ αστυνομικοί περιπολούν έξω από την εκκλησία, αποτρέποντας την πρόσβαση στους πιστούς που θέλουν να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα του Αγίου Νικολάου και να ανάψουν κεριά. Δηλαδή δεν επιτρέπεται ούτε η λατρεία σε ατομικό επίπεδο έστω και περιορισμένο χρονικά στο ελάχιστο."


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης