Κυνική παραδοχή εθνικής μειοδοσίας από Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων»!

Έλληνες  20/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η πρώην Υπ.ΕΞ. εν ενεργεία βουλετής και αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη σε μια κυνική ομολογία επικείμενης εθνικής μειοδοσίας, προανήγγειλε ουσιαστικά την συνεκμετάλλευση φυσικών πόρων στο Αιγαίο!!

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη δήλωσε ότι για την ίδια δεν είναι… «ταμπού» η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο ενώ τάχθηκε κατά της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην περιοχή της Κρήτης, «αυτή την στιγμή», αποδεικνύοντας πως η Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται στην Εθνική μειοδοσία.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βέβαια, μέσω του προσωπικού του καναλιού στο YouTube είχε προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό για την επικείμενη εθνική μειοδοσία στο Αιγαίο, κάνοντας λόγο για επικείμενες "Πρέσπες του Αιγαίου" από την προδοτική ΝΔ.

Αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στα παγκόσμια χρονικά, πρώην υπουργός εξωτερικών, και εν ενεργεία βουλετής κυβερνώσας παράταξης να δηλώνει ευθαρσώς ότι "δεν έχει ταμπού" στην παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας της, ενώ παράλληλα να εξοβελίζει μονομερώς ασκούμενος κυριαρχικά δικαιώματα (12νμ) τα οποία απορρέουν από το διεθνές δίκαιο.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ απευθυνόμενο στους φαυλοκράτες εντολοδόχους της ΝΔ τονίζει τα εξής:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από το Αιγαίο

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας για τα οποία έχουν χυθεί ποταμοί αίματος στην μακραίωνη ελληνική ιστορία!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Απαιτούμε την άμεση και μονομερή επέκταση της αιγαιαλίτιδας ζώνης της χώρας μας από 6 μίλια σε 12 σε όλη την επικράτεια, και την ταυτόχρονη ανακήρυξη ΑΟΖ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της Θάλασσας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης