Λαθρομετανάστευση και τρομοκρατία

Έλληνες  03/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

Υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Σε μια χώρα η οποία τα τελευταία χρόνια κατακλύζεται από λαθρομετανάστες με την ανοχή -ή καλύτερα με τη βούληση- των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός της ύπαρξης τρομοκρατών οι οποίοι σχεδίαζαν χτύπημα μέσα στο κέντρο της Αθήνας.

Μέσα σε όλη αυτήν την πανσπερμία λαών οι οποίοι έχουν εισβάλει παράνομα στην Ελλάδα, βρίσκονται πράκτορες των εχθρών της πατρίδος, τρομοκράτες όπως οι δύο πακιστανοί οι οποίοι αποκαλύφθηκαν από τη Μοσάντ και διάφοροι τυχοδιώκτες οι οποίοι βλέπουν την Ελλάδα ως έναν εύκολο τρόπο να κάνουν την τύχη τους, αφού στην πραγματικότητα για τους ξένους δεν ισχύουν ούτε νόμοι, ούτε αστυνόμευση, ούτε περιορισμοί όπως είδαμε και με τα υγειονομικά μέτρα τα οποία ίσχυαν μόνο για τους Έλληνες. Δεν μπορούμε όμως και να μην επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη είδηση ήλθε σε μία περίοδο μόλις ο Μητσοτάκης προκήρυξε τις εκλογές και ουσιαστικά φαίνεται να είναι ένα δώρο της μυστικής υπηρεσίας του Ισραήλ στη ΝΔ ενόψει της επικείμενης συντριβής της στις εκλογές.

Ο ελληνικός λαός όμως δεν παρασύρεται από γεγονότα τα οποία χρησιμοποιούνται για να αποπροσανατολίσουν από την κυρίαρχη πολιτική επικαιρότητα. Και μόνο από το γεγονός ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες λειτουργούν ανενόχλητα και από το ότι οι δικές μας μυστικές υπηρεσίες ασχολούνται μόνο όταν διακυβεύονται ξένα συμφέροντα ενώ για τα εθνικά συμφέροντα ιδίως στη Θράκη αλλά και στα νησιά του Αιγαίου αδιαφορούν προκλητικά και αφήνουν κάθε ξένο να αλωνίζει ανενόχλητος, αποδεικνύεται ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ανθελληνικό σύστημα το οποίο τρέφεται από τις σάρκες των Ελλήνων σαν ένα παράσιτο. Μόνο μία εθνική κυβέρνηση με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ μπορεί να σταματήσει αυτήν την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών και να προσδώσει στις μυστικές μας υπηρεσίες τον πραγματικό ρόλο τους, ο οποίος είναι η υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και της εθνικής ασφάλειας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης