L’etat c’est moi!

Έλληνες  13/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Αλέξανδρος Ζερβέας,

υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών Β1

L’etat c’est moi, ήτοι το Κράτος είμαι εγώ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας της υπερψηφίσεως της πρόδηλα αντισυνταγματικής τροπολογίας με την οποία επιχειρείται η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων εκατοντάδων χιλιάδων Ελληνίδων και Ελλήνων. Δεν γνωρίζω εάν πιστεύει ότι είναι  μετενσάρκωση του Γάλλου βασιλέα  Λουδοβίκου του ΙΔ,’    ο οποίος πρώτος ισχυρίστηκε ότι είναι το Κράτος,  σίγουρα όμως πιστεύει το γέννημα του κομματικού σωλήνα ότι ουδεμία χρεία έχουμε της διακρίσεως των Εξουσιών εφόσον έχουμε αυτόν να παριστάνει τον πρωθυπουργό. Ζηλεύοντας τα αντιδημοκρατικά κατορθώματα του Ερντογάν , μιμούμενος τις τακτικές του προχώρησε επί της ουσίας στην κατάλυση των άρθρων 29 και 51 του Συντάγματος. Το μεν πρώτο αναφέρει ρητώς ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να ιδρύουν και να μετέχουν σε πολιτικά κόμματα σεβόμενοι το δημοκρατικό πολίτευμα δίχως άλλες προϋποθέσεις, το δε άλλο ορίζει πως το δικαίωμα του εκλέγεσθαι αφαιρείται μόνο σε περίπτωση αμετάκλητης  ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα.

Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσία, υπό τον απόλυτο έλεγχο του αλαζόνος Μητσοτάκη, ψήφισαν μία τροπολογία ντροπή για τα συνταγματικά χρονικά, όπου ερμηνεύοντας το Σύνταγμα προχώρησαν στην παραβίαση των διατάξεών του! Παραλλήλως, πλήθος στελεχών της πολιτικής παρατάξεως – καρκίνου στα σωθικά του Ελληνισμού προκαταλάμβαναν την απόφαση του Αρείου Πάγου προσπαθώντας, εμμέσως πλην σαφώς, να επηρεάσουν την κρίση του Α Τμήματος του εν λόγω δικαστηρίου. Η ποδηγέτηση των τριών Εξουσιών από έναν άνθρωπο παρουσιάζεται από τα μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος ως η ενδεδειγμένη λύση για την αντιμετώπιση εγκληματικών οργανώσεων που υφίστανται μόνο εντός των αρρωστημένων μυαλών τους. Και όλα αυτά εις το όνομα της Δημοκρατίας και της προστασίας του δημοκρατικού πολιτεύματος!

Ότι δεν ήταν στόχος της νέας δημοκρατίας η προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος από τους εχθρούς του αποκαλύφθηκε και στον πιο αφελή με την κυνική ομολογία του Σπυρίδωνος- Άδωνι Γεωργιάδη. Ο εν λόγω γυρολόγος κομμάτων και τηλεοπτικών σταθμών παραδέχθηκε κυνικά κατά την ώρα της κοινοβουλευτικής συζητήσεως ότι η συγκεκριμένη τροπολογία ήρθε προς ψήφιση την συγκεκριμένη στιγμή επειδή οι θιγόμενοι, δηλαδή οι φίλοι, τα μέλη και τα στελέχη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν θα έχουν τον χρόνο – έτσι τουλάχιστον νομίζει –να αντιδράσουν αποτελεσματικά. Το Σύνταγμα στην υπηρεσία όχι του Έθνους αλλά των σκοτεινών πολιτικών παιγνίων μίας παρέας αδίστακτων πολιτικάντηδων. Ας μην ξεχνούμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβίασε δικτατορικώ τω τρόπω το Σύνταγμα με την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Επομένως, το να παριστάνουν οι νεοδημοκράτες τον υπερασπιστή του υπερβαίνει τα όρια και αυτής της Ύβρεως!

Ποιος, λοιπόν, είναι ο στόχος του καθεστώτος Μητσοτάκη; Τα πολιτικά δικαιώματα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων! Απειλείτε όχι μόνο την αυτοδυναμία, αλλά και την πρώτη θέση της νέας δημοκρατίας στις εκλογές με τα υψηλά σας ποσοστά, πολύ πιο υψηλά των καταγραφομένων στις συστημικές δημοσκοπήσεις; Ε, τότε, σας απαγορεύουμε να ψηφίσετε ό,τι εσείς επιθυμείτε! Αυτή είναι η ουσία της αντισυνταγματικής τροπολογίας. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν δικαιούνται να ψηφίσουν ό,τι δεν επιθυμεί να ψηφίσουν το καθεστώς Μητσοτάκη. Εκατοντάδες Έλληνες δεν έχουν το δικαίωμα να θέσουν εαυτόν στην κρίση του ελληνικού λαού με τον τρόπο που αυτοί δικαιούνται και επιθυμούν, μεταξύ αυτών και ο αδίκως φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης. Του οποίου η φωτογραφική, αντισυνταγματική δίωξη θα μπορούσε να είχε έρθει στην βουλή με ένα πολύ πιο απλό αλλά ειλικρινή τρόπο: «Απαγορεύουμε στον Ηλία Κασιδιάρη την ενασχόληση με την πολιτική επειδή δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία των συναλλαγών μας με την εγχώρια και αλλοδαπή πλουτοκρατία».

Ένα είναι βέβαιο! Την ημέρα των εκλογών θα υπάρχει σε κάθε εκλογικό κέντρο, σε όλη την ελληνική επικράτεια, το Εθνικό ψηφοδέλτιο μέσω του οποίου θα εκφραστούν δημοκρατικά οι υγιείς δυνάμεις του ελληνικού Έθνους, επιλέγοντας ανθρώπους του Λαού, για την υπηρέτηση των συμφερόντων του Λαού. Αυτό που αδυνατεί να κατανοήσει ο Μητσοτάκης είναι ότι η πονηρία και το Σκότος, πάντα νικώνται στο τέλος από την οξύνοια και το Φως. Ό,τι ψήφισαν υπό την κάλυψη της νυκτός θα καταπέσει υπό την αστραφτερή εποπτεία του Ηλίου της Δικαιοσύνης! Και το βράδυ των εκλογών, ο υπερφίαλος Μητσοτάκης και τα μέλη της πολιτικής του συμμορίας θα θρηνούν επί των ερειπίων της νέας δημοκρατίας συνειδητοποιώντας ότι το Κακό έχει πολλούς τρόπους, το Καλό όμως έχει έναν και αποτελεσματικό. Αυτόν της Αλήθειας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης