Μια απάντηση στο Νότη Μηταράκη

  12/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επειδή ο ελληνικός λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο και επειδή εμείς οι Έλληνες για την Πατρίδα έχουμε μάθει να πορευόμαστε με οδηγό την αλήθεια και την αγάπη για το Έθνος, οφείλουμε μια σύντομη αλλά ουσιαστική απάντηση στον κ. Μηταράκη. Ο Νότης Μηταράκης έκανε μια παραπλανητική δημοσίευση στο twitter για τους μετανάστες στην Ελλάδα και τις ροές που έχουν μειωθεί, παρουσιάζοντας τα νούμερα αυτά ως επιτυχημένη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Η αλήθεια βέβαια απέχει παρασάγγας από την ανάρτηση του κ. Μηταράκη. Πάμε να δούμε πώς έχει η κατάσταση:

1. Μεταφέρει χιλιάδες μετανάστες στην Ηπειρωτική Ελλάδα.

2. Οι αιτούντες που μετέφερε από τα νησιά στην Ηπειρωτική Ελλάδα ΔΕΝ μπορούν να επιστραφούν στην Τουρκία βάσει της Κοινής Δήλωσης ΕΕ - Τουρκίας... Με λίγα λόγια μας τους… κατσικώνουν.

3. Δεν μας αναφέρει πόσους λαθρομετανάστες μετέτρεψε σε "πρόσφυγες".

4. Δεν μας αναφέρει το ποσοστό των αλλοδαπών (αιτούντων και "προσφύγων") επί του πληθυσμού ανά περιφερειακή ενότητα.

5. Οι μόνες περιοχές που παρουσιάζουν ΑΥΞΗΣΗ αιτούντων, χωρίς αυτό να λέει κάτι σχετικά με τον συνολικό αριθμό αιτούντων και "προσφύγων", είναι η περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, η Στερεά Ελλάδα και φυσικά η Αττική.

- Τολμάει να αναφέρει το ποσοστό αιτούντων ΚΑΙ "προσφύγων" στην Αθήνα επί του συνόλου της Αττικής;

- Τολμάει να μας πει το ποσοστό αιτούντων στο 6ο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων επί του συνόλου της Αττικής;

- Τολμάει να μας πει το ποσοστό αιτούντων ΚΑΙ "προσφύγων" στο 6ο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων επί του συνόλου της Αττικής;

Καταλαβαίνουμε όλοι γιατί τους βολεύει ο Ηλίας Κασιδιάρης να βρίσκεται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας; Καταλαβαίνουμε γιατί όλοι τον θέλουν φιμωμένο; Τα σχέδιά τους, παρά την παράνομη φυλάκισή του, απέτυχαν παταγωδώς. Η ισλαμοποίηση της Ελλάδος και η μετατροπή του ιστορικού κέντρου των Αθηνών σε Ισλαμαμπάντ δεν θα περάσει! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης