Με αστείες δικαιολογίες αποφεύγει τους ακρίτες του Έβρου ο Μηταράκης

  15/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αναβάλλεται η επίσκεψη του υπουργού «εποικισμού», Νότη Μηταράκη, στον Έβρο. Αιτία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, είναι η εν εξελίξει διαδικασία ανίχνευσης COVID-19 σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής.

Φυσικά χρονοτριβεί και δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τους κατοίκους, οι οποίοι ενώ έχουν αφεθεί στην τύχη τους όλα αυτά τα χρόνια, βλέπουν τις περιοχές τους να γεμίζουν με λαθρομετανάστες. Τόσο από τις μαζικές ροές που δεν έχουν ανακοπεί, όσο και από τις δομές φιλοξενίας μεταναστών που φτιάχνει η «δεξιά» κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Οι Έλληνες του Έβρου βράζουν και γι’ αυτό ο Μηταράκης απέφυγε να βρεθεί εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι προχθές ο Μηταράκης ήταν καλεσμένος σε εκπομπή τοπικού ραδιοφώνου και δέχθηκε δεκάδες μηνύματα αποδοκιμασίας από τους κατοίκους. Στη συνέχεια στην εκπομπή βγήκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, δεχόμενος την αποθεωτική συμπαράσταση των ακριτών μας. Η εκπομπή θα δημοσιευτεί με νέα ανάρτηση.

Εν κατακλείδι, ο υπουργός ας γνωρίζει ότι οι μισελληνικές πολιτικές της κυβέρνησης δεν θα περάσουν! Από την μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη οι Έλληνες ξεσηκώνονται. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης