ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Ανασκόπηση 2020 για τα αντεθνικά εγκλήματα της ΝΔ

  01/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει σε όλους τους Έλληνες υγεία και δύναμη και πάνω απ’ όλα να φέρει φώτιση, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη που μας έφεραν στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα. Θα ήθελα να κάνουμε μια γρήγορη ανασκόπηση στο τι έγινε αλλά και στο τι δεν έγινε την χρονιά που έφυγε.

Ας ξεκινήσουμε από την 25η Μαρτίου που δεν εορτάστηκε η επέτειος της έναρξης της επαναστάσεως ενάντια στον οθωμανικό ζυγό. Εν συνεχεία δεν εορτάστηκε η Λαμπρή και είδαμε να προσάγουν κόσμο που πήγαινε στους Nαούς την Μεγάλη Παρασκευή αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Αυτό που έγινε κανονικά και με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας, ήταν η γιορτή της εργατικής πρωτομαγιάς από τα μέλη του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος.

Τον δεκαπενταύγουστο δεν έγινε η γιορτή της Παναγίας και το μασονικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο σημείο να απαγορεύει να χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλο το πανελλήνιο.

Η Νέα Δημοκρατία όμως, άφησε να γίνει κανονικά η μάζωξη στις 7 Οκτωβρίου όλου του αριστερού, και όχι μόνο, συρφετού με 15.000 κόσμο για να πιεστούν οι δικαστές να βγάλουν μια παράνομη απόφαση!

Φυσικά στην συνέχεια δεν έγινε η δεύτερη εθνική μας εορτή στις 28 Οκτωβρίου, γιατί ό,τι το εθνικό στην Ελλάδα δεν το θέλει κανείς από τους κοινοβουλευτικούς εθνοπροδότες. Έγινε όμως, κανονικά ο εορτασμός του πολυτεχνείου με πρωτοστάτες τους συντρόφους της Νέας Δημοκρατίας και μιλάω φυσικά για το κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος.

Δεν έγιναν τα Χριστούγεννα και δεν μπορείτε να γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά μιας και απαγορεύεται να είστε ακόμα και στο σπίτι σας πάνω από εννέα άτομα.

Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας είναι η χαρά του χαφιέ και του ρουφιάνου, μιας και ο ένας δίνει τον άλλον αν μαζευτούν σε κάποιο σπίτι.

Λυπάμαι πραγματικά και για τα όργανα της τάξης που κυνηγάνε τον λαουτζίκο και τον γεμίζουν με πρόστιμα για να τα οικονομάει η οικογένεια Μητσοτάκη.

Είστε όλοι αναγκασμένοι στις γιορτινές αυτές ημέρες να είστε κλεισμένοι στα σπίτια σας και να βλέπετε στα καλοπληρωμένα κανάλια εορταστικές εκπομπές με πάνω από 50 άτομα στα στούντιο να τραγουδούν, να αγκαλιάζονται και να χορεύουν, όπως για παράδειγμα το «στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπαγανδιστής του «Μένουμε Σπίτι».

Εύχομαι τη νέα αυτή χρονιά να απαλλαχτούμε από το μασονικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που είναι ό, τι χειρότερο έχει περάσει στην πατρίδα μας και ειδικά όταν ηγείται η οικογένεια Μητσοτάκη.

Προσοχή λοιπόν στη Νέα Δημοκρατία, είναι δειλοί και ύπουλοι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα αυξήσουν την περιουσία τους και την δύναμή τους και προκειμένου να το πετύχουν αυτό είναι ικανοί για όλα και μπορούν να συμμαχήσουν με όλους, ακόμη και με τους κομμουνιστές.

Καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη και να δώσει ο Θεός να τελειώσουμε πολιτικά με τους προδότες και ανθέλληνες νεοδημοκράτες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης