Μετανάστες απέκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Αθήνας-Θηβων εν μέσω καραντίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

  08/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύμφωνα με την ισοσελίδα tvstar "Μεγάλος αριθμός προσφύγων από την δομή φιλοξενίας προσφύγων της Θήβας αναστάτωσαν το βράδυ της Πέμπτης 27/12/2020 την περιοχή.

Συγκεκριμένα, αφού απέκλεισε με οδοφράγματα την παλαιά Εθνική Θήβας-Ελευσίνας για αρκετές ώρες, πέταγαν πέτρες και καδρόνια στους διερχόμενους.

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία και την εξέτρεπε από αγροτικούς δρόμους. Ειδική διαπραγματευτική ομάδα έπεισε τελικά τους πρόσφυγες να εγκαταλείψουν το οδόστρωμα λίγο μετά τις 00.20 και να γυρίσουν στους οικίσκους."

Είναι πρωτοφανής και προκλητική, η "ασυλία" που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Δεν τους έφτανε που μετέτρεψαν το κέντρο των Αθηνών σε απροσπέλαστο γκέτο λαθρομεταναστών, τα...αγαπημένα παιδιά των ελληνικών κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια, αποφάσισαν να κλείσουν την παλαιά εθνική οδό και να επιτεθούν στους διερχόμενους οδηγούς με πέτρες και καδρόνια και μάλιστα εν μέσω καραντίνας, προκαλώντας θυελώδεις αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Οι Έλληνες συμπολίτες μας που είχαν την ατυχία να ζουν στην περιοχή που φιλοξενεί μετανάστες, αλλά και σε όλες τις περιοχές της χώρας, βλέπουν το βιωτικό τους επίπεδο να πέφτει, τις περιουσίες τους να υποβαθμίζονται και το αίσθημα ασφάλειάς τους να εξανεμίζεται. Θρηνούμε την χαμένη αθωότητα όσων αυτών πίστεψαν οτι στήριξαν μια πατριωτική παράταξη στις τελευταίες εκλογές κι ελπίζουμε να μην ξεχάσουν.

Επίκαιρη ερώτηση στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος του κινήματός μας Χαράλαμπος Γιώτης.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα, στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες που υποφέρουν απο τα αποτελέσματα της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, την οποία δεν θα σταματήσουν να αντιμάχονται παρά την σφοδρή πολεμική απο το...μεταναστολάγνο σύστημα.

ΠΡΟΣ :

Περιφερειάρχη κο Σπανό Φάνη

Πρόεδρο Π.Σ.Στ.Ε κο Σανίδα Ηλία

Περιφερειακό Συμβούλιο Στ. Ελλάδος/Γραμματεία

Λαμία 02 Δεκ. 2020.

ΑΠΟ :

΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ΄΄

Χαράλαμπο Γιώτη / Περιφερειακό Σύμβουλο

ΘΕΜΑ :

Επίκαιρη ερώτηση - Μεταφορά Λάθρα Εισβολέων στην Χώρα Αλλοδαπών στο hotspot των Θηβών. - 11η Τακτική Συνεδρίαση. Πέμπτη 03/12//2020

ΣΧΕΤ.

Δημοσιεύματα ΜΜΕ / καταγγελίες κατοίκων της περιοχής

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων αλλά και με δημοσιεύματα ΜΜΕ, μεταφέρθηκαν από την κυβέρνηση, στο hotspot της πόλεως των Θηβών, μερικές εκατοντάδες νέων λάθρα εισβολέων στη χώρα, αλλοδαπών.

Η παράνομη μετακίνηση οργανώθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με πλήρη συσκότιση και εν κρυπτώ.

Δεν υπήρξε απολύτως καμία ενημέρωση και σε κανένα επίπεδο.

Δεν ενημερώθηκαν ούτε η τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμος, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος), αλλά ούτε ο περιπαικτικά ονομαζόμενος από τα κόμματα της μεταπολίτευσης, <<Κυρίαρχος λαός>> - κάτοικοι της περιοχής.

Μάλιστα τα μεσάνυχτα της 26ης προς την 27η Νοεμβρίου και σε μία ακόμη έξαρση <<ανταπόδοσης>> της φιλοξενίας των αλλοδαπών, που απολαμβάνουν παροχές τις οποίες πληρώνει ο χειμαζόμενος φορολογούμενος Έλληνας, ξεσηκώθηκαν, έκλεισαν την παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών, προέβησαν σε φθορές δημόσιας περιουσίας και πετροβολούσαν, βάζοντας σε κίνδυνο διερχόμενους οδηγούς και τις οικογένειές τους.

Η Ελληνική αστυνομία του κυρίου Χρυσοχοΐδη αντί να τους συλλάβει και να τους απελάσει όπως ορίζει το διεθνές δίκαιο, έστελνε επι ώρες, τους οδηγούς με τις οικογένειές τους σε παρακείμενους περιφερειακούς δρόμους και στα χωράφια

Μία εικόνα που καταδεικνύει με τραγικό τρόπο τι θα ζήσουν οι Έλληνες τα επόμενα χρόνια, αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν σταμάτησε την αθρόα εισβολή στα νησιά και τον Έβρο αλλά, μεταφέρει και εγκαθιστά χιλιάδες ισλαμιστές σε όλη την ενδοχώρα.

Ερωτάται

Ο περιφερειάρχης κ Σπανός Φάνης

1ον Γιατί ΔΕΝ ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο και οι πολίτες της πόλεως ;

2ον Γιατί επετράπη η κρυπτώ μεταφορά αλλοδαπών στο hotspot της Θήβας, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των διαμενόντων εκεί αλλοδαπών ;

3ον Πόσοι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο συγκεκριμένο hotspot και από ποια περιοχή ;

4ον Ποια μέτρα ελήφθησαν - εάν ελήφθησαν - εν μέσω πανδημίας, για την αποτροπή διασποράς και μεταφοράς του ιού στην περιοχή ;

5ον Όταν για τους Έλληνες απαγορεύεται ακόμη και η μεμονωμένη μετακίνηση από νομό σε νομό, με ποια λογική και πόσο νόμιμη είναι αυτή η μεταφορά εκατοντάδων αλλοδαπών αγνώστου προέλευσης και υγειονομικής κατάστασης, στο νομό της Βοιωτίας ;

6ον Ποιος μας διασφαλίζει ότι το hotspot αυτό δεν έχει μετατραπεί σε μία υγειονομική βόμβα για την πόλη και τους κατοίκους της ;

7ον σε περίπτωση μιας σοβαρότερης εξέγερσης των αλλοδαπών, πως η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα εγγυηθεί την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής ;

Χαράλαμπος Γιώτης

Περιφερειακός Σύμβουλος

«Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα»


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης