Μόρια Λέσβου: Άγριο ξύλο και χημικά κατά Ελλήνων! Αγκαλιά με τους λάθρο η Σακελλαροπούλου

ThuThu-AugAug-2020202020202020,

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νέο αστυνομικό πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Λέσβου εξαπέλυσε σήμερα το μεσημέρι η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αιτία τα εγκαίνια νέου υπέρ-lux νοσοκομείου για τους λαθρομετανάστες σε μία περιοχή που στην κυριολεξία δεινοπαθεί. Το δίδυμο της συμφοράς Σακελλαροπούλου-Μηταράκης έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους λαθροεισβολείς. Η πρόεδρος της δημοκρατίας, για χάρη της οποίας στήθηκε μία άνευ προηγουμένου και βιαιότητας κατασταλτική επιχείρηση, έσπευσε να βγάλει σέλφι με αφγανούς και πακιστανούς.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν απομακρύνει τους εισβολείς από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά δημιουργεί συνθήκες ικανές να υποδεχθούν ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την επικράτεια. Όσοι συμπολίτες μας πιάστηκαν κορόιδα και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές, αντιλαμβάνονται πλέον πως πρόκειται για εθνομηδενιστές πανομοιότυπους με τους συριζαίους. Στην νόμιμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων, οι νεοδημοκράτες απάντησαν με ΜΑΤ και ξύλο, όπως ακριβώς έκανε και ο Τσίπρας στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία:

Ο Ηλίας Κασιδιάρης - κατόπιν επικοινωνίας με μέλη του κόμματός μας που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις - δημοσιοποίησε πρώτος τα γεγονότα και εξέφρασε την υποστήριξή μας στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων της Λέσβου. Όλοι μαζί με τους "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" ενάντια στον λαθραίο εποικισμό της χώρας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

VIDEOS

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ