Εμπρός Έλληνες για την Πατρίδα!

  13/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ζούμε κρίσιμες στιγμές ως έθνος. Καθημερινά βλέπουμε χιλιάδες εργαζόμενους να οδηγούνται στην ανεργία, ελεύθερους επαγγελματίες να βάζουν λουκέτο στην επιχείρηση που με κόπο ετών είχαν χτίσει και είχαν συντηρήσει , συμπολίτες μας να οδηγούνται στην ανέχεια και την φτωχοποίηση.

Τραγικά αποτελέσματα των ολέθριων επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία παίρνοντας την σκυτάλη από την κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου ολοκληρώνει την καταστροφή της μεσαίας τάξης. Την ίδια ώρα εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, διατίθενται όχι στο να θωρακιστεί το σύστημα υγείας, αλλά στα μεγάλα ΜΜΕ ώστε να παρουσιαστεί στον ελληνικό λαό μια επίπλαστη εικονική πραγματικότητα ,η οποία απέχει παρασάγγας από την οδυνηρή κατάσταση στην οποία βρίσκονται εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες.

Η κρίση όμως που βιώνουμε δεν είναι μόνο οικονομική ή κοινωνική. Είναι πρωτίστως εθνική. Μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που εκχώρησε το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει τις δικές της «Πρέσπες του Αιγαίου». Επίσης η δήλωση Ζάεφ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο των Σκοπίων σε συνδυασμό με την δήλωση του ίδιου του Μητσοτάκη ότι στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία υπήρχαν ακραία στοιχεία, αποδεικνύουν με τον πλέον κυνικό τρόπο την υποκρισία και την πατριδοκαπηλία που επέδειξε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών που τώρα τηρεί απαρεγκλίτως. Ταυτόχρονα, βλέπουμε έναν πρωτοφανή ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Οι γεννήσεις μειώνονται σε δραματικό βαθμό και σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες κινδυνεύομε να είμαστε μειοψηφία μέσα στην Ελλάδα.

Την καθοριστική αυτή στιγμή, όλοι οι Έλληνες που αγαπάμε την πατρίδα μας έχουμε χρέος να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε στην επόμενη βουλή να υπάρχει μια πραγματική φωνή εθνικής αντίστασης. Το ανθελληνικό σύστημα τρομοκρατημένο από την ραγδαία άνοδο του κινήματος μας παραβιάζοντας κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας φυλάκισε τον ηγέτη μας Ηλία Κασιδιάρη. Όπως όμως έχει δείξει η ελληνική ιστορία, οι αντιξοότητες τους πραγματικούς Έλληνες τους βγάζουν ακόμα πιο δυνατούς αντί να τους πτοούν. Εμπρός Έλληνες για την Πατρίδα!! Εμπρός για να κρατήσουμε την Ελλάδα ζωντανή!! Το χρωστάμε στους προγόνους μας!! Το χρωστάμε στις επόμενες γενιές Ελλήνων!!

ΑΡΗΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης