Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια και του 2ου πολιτικού γραφείου της Ιωάννας Καραδήμα στο Κορωπί  

Έλληνες  14/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά το Μενίδι, και τα Μεσόγεια έδειξαν την μεγάλη αποδοχή των θέσεων του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ανατολική Αττική. Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, η υποψήφια Βουλευτής Καραδήμα Ιωάννα εγκαινίασε και το 2ο πολιτικό γραφείο της στην περιοχή του Κορωπίου. Πριν λίγο καιρό είχε κάνει και τα εγκαίνια στο άλλο πολιτικό της γραφείο στο Μενίδι.

Κοινή συνισταμένη και των 2 εγκαινίων, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της περιοχής και η ενθουσιώδης αποδοχή των θέσεων του κόμματος.  

«Ευχαριστούμε για την διαφήμιση που μας έκαναν με την τροπολογία τους αυτοί που είναι οι αυτουργοί του εγκλήματος στα Τέμπη. Αυτοί που μας κούνησαν το δάχτυλο και μας είπαν εγκληματίες. Αυτοί που έπνιξαν, έκαψαν και σκότωσαν παιδιά με το κομματικό κράτος τους. Αυτοί που πετάνε τον κόσμο από τα σπίτια του, αυτοί που φταίνε για την εγκληματικότητα και τη φτώχεια. Ε λοιπόν, όλοι αυτοί θα μας βρουν απέναντί τους στις εκλογές και θα τρίβουν τα μάτια τους από τα ποσοστά που θα φέρει η παράταξη των ΕΛΛΗΝΩΝ», Τόνισε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Καραδήμα Ιωάννα.    

Στην πολύ πετυχημένη εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυναν ο Λάμπρος Φουντούλης που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με τα λόγια του και την παρουσία του. Επίσης, οι υποψήφιοι του κόμματος από το Βόρειο τομέα Αθηνών Χαράλαμπος Γιώτης και Ιωάννης Μαλανδρής, ο υποψήφιος Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Ρήγας και εκπρόσωποι της νεολαίας και υποψήφιοι Δεμπέλας Δημήτρης, Φλώρος Κωνσταντίνος και Μίκουρα Φωτεινή. Επίσης,  η δημοσιογράφος Μπέτυ Γιάννα, έκλεισε τις ομιλίες, τονίζοντας την σημασία της ενεργής και δυναμικής παρουσίας των γυναικών στον πατριωτικό αγώνα.

Για μια ακόμη φορά,  η Ανατολική Αττική έδειξε με το δυναμισμό και την συμμετοχή της πως πράγματι, ήρθε η Ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης