Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η πρώτη αποτύπωση των ΕΛΛΗΝΩΝ ως ξεχωριστό κόμμα, δείχνει την τροχιά εισόδου μας στη Βουλή

Έλληνες  27/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το είχαμε πει, το λέμε και θα συνεχίσουμε να το αναφέρουμε συνεχώς. Τα ξεχωριστά μας στελέχη, τα αποτελέσματα που φέρνουν οι ομάδες εργασίας ανά την Ελλάδα αλλά και η αποδοχή του Ηλία Κασιδιάρη, κυρίως από τη νεολαία, συντελούν ώστε το κόμμα μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, να εισέλθουν δυναμικά στην επόμενη Βουλή και να είναι η μοναδική εθνική φωνή, η μοναδική εθνική αντιπολίτευση.

Ο κόσμος αναγνωρίζει στον Ηλία Κασιδιάρη, την έντιμη στάση του τα προηγούμενα χρόνια, τους εθνικούς αγώνες πολλών ετών, στους οποίους είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, αλλά και τη συνέχιση του αγώνα υπέρ του Έθνους, με κάθε μέσο και κάθε κόστος, παρά την άδικη και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο φυλάκισή του.

Η δημοσκόπηση χθες της Metron Analysis αποτελεί την πρώτη αποτύπωση σε δημοσκόπηση ως ξεχωριστό κόμμα και όχι στα υπόλοιπα, με 1.4%. Η δημοσκόπηση είναι πρώτη είδηση από χθες σε όλα τα μεγάλα κανάλια και σε πλήθος δημοσιογραφικών ιστοσελίδων. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δέχονται από τον κόσμο που συμμετέχει μια «πίεση», στην οποία εδώ και καιρό είχαμε αναφέρει ότι δεν θα μπορούν να την πετσοκόβουν συνεχώς. Και αν μια συστημική δημοσκόπηση, που παρουσιάστηκε για λογαριασμό ενός πανελλαδικού καναλιού, μας εμφανίζει για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο ποσοστό, φανταστείτε ποιο είναι το πραγματικό μας.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια είδηση ευχάριστη, που δεν μας προκαλεί εφησυχασμό σε καμία περίπτωση, αλλά μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Για τα εθνικά ιδεώδη, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική γαλήνη. Όλα αυτά για τα οποία, ξεκίνησε την προσπάθεια ο οραματιστής της, Ηλίας Κασιδιάρης. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης