Εμφύλιος σπαραγμός στη ΝΔ

  04/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Παναγιώτη Φραϊδάκη

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός υπόγειου πολέμου μεταξύ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και του παραδοσιακού εχθρού του, Αντώνη Σαμαρά, με φόντο τα εθνικά θέματα! Η διάσταση απόψεων διαπερνά κάθετα και τις δυο πλευρές!

Η πλευρά Μητσοτάκη συνεχίζει την ανθελληνική τακτική Σημίτη, σε ακόμη πιο «βελτιωμένη» έκδοση προς το χειρότερο, τονίζοντας άμεσα την υποτέλεια και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων! Φυσικά, η πλευρά Σαμαρά, πολύ αργά και για προσωπικούς λόγους, προσπαθεί να «εκφράσει» τα εθνικά συμφέροντα… Και οι δυο πλευρές έβλαψαν κατά καιρούς και βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας!

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ουσιαστική ρήξη στη ΝΔ εξ αιτίας των αποφάσεων του Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα, και οι εκλογές, όπως φαίνεται, είναι αναπόφευκτες εντός του έτους! Η πλευρά Σαμαρά, δημοσκοπικά αυτή τη στιγμή, εκφράζει εντός της ΝΔ το 27%, σχεδόν με έναν στους τρεις νεοδημοκράτες να συμφωνούν με τις απόψεις του, όπως φυσικά συμφωνούσαν και τότε οι πιο πολλοί με το ΖΑΠΠΕΙΟ 1 και 2 που απεδείχθη τελικά απάτη - αέρας κοπανιστός!

Τα ελληνοτουρκικά είναι το πρόσχημα για την επερχόμενη σύγκρουση, η οποία πιθανόν να οδηγήσει σε διάσπαση την ΝΔ και σε τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Μητσοτάκη - Σαμαρά!

Βέβαια πάντα υπάρχει πιθανόν και το ανομολόγητο πολιτικό σενάριο - ο χρόνος θα δείξει - πίσω από την προσωπική διαμάχη των 2 να είναι σικέ η κόντρα, γιατί εκτιμώντας την επερχόμενη μεγάλη φθορά που θα έχει στα δεξιά της, και μη έχοντας πλέον αξιόπιστο ανάχωμα απέναντι στους «Έλληνες για την Πατρίδα» του Ηλία Κασιδιάρη, αφού ο Βελόπουλος απεδείχθη πολιτική κεραλοιφή μιας χρήσης, δημιουργούν εικονική ρήξη – κόμμα (;) ώστε να συγκρατήσουν τους έντονα δυσαρεστημένους δεξιούς πριν πάνε σίγουρα στον Κασιδιάρη, και μετά τις εκλογές, στηρίζουν ανάλογα με το σκηνικό και πάλι ΝΔ!

Κάτι «αντίστοιχο» που είχαν κάνει με Κακλαμάνη στις Δημοτικές εκλογές, για όσους θυμούνται τα γεγονότα! ΙΔΩΜΕΝ!!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης