Μια καταγγελία για εμπλοκή της οικογένειας Μητσοτάκη με το οργανωμένο έγκλημα και ένας εισαγγελέας που… δεν υπάρχει (Βίντεο)

Έλληνες  16/05/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

- Ο ΨΗΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

- Υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα;

- Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Στέφανο Χίο για εντολές δολοφονιών

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη ενός πρώην αξιωματικού της αστυνομίας, που είχε υπηρετήσει την αντιτρομοκρατική και την ΚΥΠ, που έλαβε χώρα στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ραδιομακελάρηδες» του Στέφανου Χίου, αναρωτιόμαστε για μια ακόμη φορά αν υπάρχει εισαγγελέας στην Ελλάδα. Οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι τρομακτικές, αφού κάνουν λόγο για σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με το οργανωμένο έγκλημα.

Ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας κ. Νίνος, ισχυρίζεται επώνυμα ότι ήταν για πολλά χρόνια στην υπηρεσία σωματοφυλακής της οικογένειας Μητσοτάκη και καταγγέλλει με ονόματα και πρόσωπα ότι δεχόταν εντολές για συμβόλαια θανάτου, εμπλέκοντας άμεσα ακόμη και τη σύζυγο του πρωθυπουργού την Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι οι καταγγελίες του κ. Νίνου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και κάποιοι τον έβαλαν να σπιλώσει την οικογένεια Μητσοτάκη προκειμένου η ΝΔ να χάσει τις εκλογές της 21ης Μαΐου. 

«Ο Δημητριάδης μου πρόσφερε χρήματα για να σκοτώσω κόσμο», αποκάλυψε ο κύριος Νίνος, ο οποίος αφού αρνήθηκε, είπε ότι έχει στη διάθεσή του και στικάκια με τις επίμαχες συνομιλίες του ανιψιού του Πρωθυπουργού με μαφιόζους του υποκόσμου. «Η Μαρέβα, έδωσε εντολή να σε σκοτώσουν, δεν το ξέρεις;», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο. Ο Στέφανος Χίος φωνάζει εδώ και δυο χρόνια περίπου μέσα από εξώφυλλα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και μέσα από το Makeleio.gr ότι η οικογένεια Μητσοτάκη εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας του και ο κ. Νίνος τον επιβεβαίωσε.

«Κάποιος πρέπει να μιλήσει», είπε ο Σπύρος Νίνος επί 15ετίας επιτελικός αστυνομικός φρουρός της φαμίλιας στον Στέφανο Χίο και στους Ραδιομακελάρηδες προχωρώντας σε απίστευτες αποκαλύψεις.

Και εμείς ρωτάμε: Γιατί δεν επενέβη η εισαγγελία; Γιατί δεν κάλεσε κάποιος εισαγγελέας τον κ. Νίνο; Γιατί όλοι σιωπούν; Γιατί τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα που αν ισχύει τότε πρέπει κάποιοι να βρίσκονταν ήδη στη φυλακή; Γιατί οι καταγγελίες του κ. Νίνου έχουν συγκαλυφθεί; Που είναι τα κόμματα της αντιπολίτευσης; Δεν το έχουν πληροφορηθεί; Οι σοβαρότατες καταγγελίες έγιναν επώνυμα. Γιατί επικρατεί ακόμη και σήμερα ομερτά; Επειδή είναι ανίκανοι να αντιδράσουν ή επειδή φοβούνται; Τι κάνουν οι δικαστικές αρχές της χώρας; Δεν άκουσαν τίποτα; Δεν το έχουν πληροφορηθεί;

Αν αυτό είχε γίνει σε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε πέσει όλο το σύστημα. Γιατί κανείς δεν έχει καλέσει τον καταγγέλλοντα να καταθέσει για όλα αυτά που γνωρίζει; Γιατί κανείς δεν έδωσε την παραμικρή σημασία; Γιατί η δικαιοσύνη δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για μια ακόμη φορά;

Το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάει από τη δικαιοσύνη να διερευνήσει τις σοβαρότατες καταγγελίες του κ. Νίνου για να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι τον κυβερνούν τόσα χρόνια και αν όλα αυτά που έχει καταγγείλει ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας είναι αποκυήματα της φαντασίας του ή μια τρομακτική αλήθεια. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοιου είδους σοβαρότατες καταγγελίες για σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με το οργανωμένο έγκλημα και να μην υπάρχει ουδεμία αντίδραση από τη δικαιοσύνη, τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα ΜΜΕ της Λίστας Πέτσα.

ΥΓ. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι του και η χώρα μας ζέχνει από τη δικαιοσύνη της...

2. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι:

Τυφλή, Κουφή και ΝουΔουλικη. Χαράλαμπος Γιώτης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης