Μητσοτάκης: Τα σχέδια ενός άκρως επικίνδυνου Πρωθυπουργού

  10/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δρ. Πατρίσια Κυριακίδου

Κοινωνική Ανθρωπολόγος, ειδικευμένη στη μελέτη της Ελληνικής Κοινωνίας

Καθηγήτρια Πανεπιστήμιου ΗΠΑ

Στέλεχος των Ελλήνων για την Πατρίδα

H Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας Μητσοτάκη βιώνει εθνικό αποπροσανατολισμό και υποβάλλεται σε σχέδια πολυπολιτισμικότητας και πλήρους αποκλεισμού πολιτών και επιχειρήσεων μέσω «LOCKDOWN».

Ο Μητσοτάκης και ο πολιτιστικός αποπροσανατολισμός του Ελληνισμού.

1/ Πολυπολιτισμικότητα

Ο Μητσοτάκης δημιουργεί σχέδια αναγκαστικής, παράνομης και βάρβαρης πολυπολιτισμικότητας, αντιτίθεται σαφώς στον εθνικισμό, και δημιούργησε το σχέδιο αυτό με παράνομη μετανάστευση από ισλαμικές χώρες και κυρίως νέους άρρενες οι οποίοι δεν έχουν αναγνωριστεί επίσημα από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει να τους ενσωματώσει ύπουλα και υπόγεια από την Ελληνική κοινωνία και δεν τον απασχολεί εάν είναι οι παράνομοι μετανάστες σε θέση ή πρόθυμοι να συνυπάρξουν με τον ελληνικό πληθυσμό, σεβόμενοι τις αξίες ενός χριστιανικού έθνους.

Ακολούθως δεν τον απασχολεί ούτε το θέμα εθνικής ασφάλειας που σχετίζεται με εξτρεμιστικές ομάδες του Ισλάμ που έχουν είδη ανακαλυφθεί από τις ελληνικές αρχές, οι οποίες δεν είναι πρόθυμες για συνύπαρξη αλλά για κατάκτηση και ισλαμοποίηση. Ο συνολικός ελληνικός πληθυσμός ανέρχεται σε περίπου 10 εκατομμύρια και το μεταναστευτικό, ανέρχονται σε περίπου 4 εκατομμύρια, συγκριτικά υποθέτουμε ότι οι λαθρομετανάστες ανέρχονται στο 40% του συνολικού πληθυσμού Ελλήνων. Ένα πρωτοφανές φαινόμενο που δεν παρατηρείται σε κανένα Ευρωπαϊκό έθνος τα τελευταία χρονιά. Η κατάσταση του μεταναστευτικού συνεχίζεται ανελέητα και με γοργούς ρυθμούς, και θα συνεχιστεί υπό την προϋπόθεση ότι ακούγονται νέα, για μηνιαία επιδόματα, δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και διευθέτηση δωρεάν οικισμού, σε ολόκληρο τον ισλαμικό πληθυσμό από Ασία και Αφρική στην Ελλάδα.

Ο ελληνικός πληθυσμός βιώνει εγκλήματα μίσους, βιασμούς, δολοφονίες, κλεψιές, εμπόριο ναρκωτικών και καταστροφές ορθόδοξων εκκλησιών, μια κουλτούρα μίσους, φαινόμενα ανήκουστα και ανύπαρκτα πριν μια η δυο δεκαετίες στη χώρα μας.

Μετανάστες έκαναν κατάληψη σε εκκλησία στο Βέλγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Υπήρξαν επίσης εξεγέρσεις παράνομων μεταναστών και επιπλέον κάηκαν δομές, περιουσίες Ελλήνων πολίτων και ελληνικά εύφορα εδάφη. Η κυβέρνηση μετέφερε λαθρομετανάστες από τέτοιες δομές στην ενδοχώρα και συνεχίζει το έργο της καταστροφής της κοινωνίας. Θα μπορούσε κάποιος να δηλώσει τολμηρά ότι στην πραγματικότητα η κυβέρνηση είναι ένοχη και αυτή είναι ο δράστης που επεξεργάζεται την καταστροφή της χωράς και την εξαφάνιση του Ελληνισμού.

Επιπλέον υπάρχει πολιτικό σχέδιο επιτρέποντας τους να εισέλθουν παράνομα στην Ελληνική κοινωνία για να τους δώσει δικαιώματα ψήφου για να εξασφαλιστεί η συνέχεια της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και Μητσοτάκη, μια πολιτική διαβεβαίωση για τη «νέα ψήφο Μητσοτάκη» για τις επόμενες εκλογές, καθώς αυτοί οι νέοι με την Ελληνική παράνομη ιθαγένεια, εγκαθίστανται στην Ελληνική κοινωνία ως πολίτες ψηφοφόροι. Είναι απαράδεκτη διαχείριση και εκμετάλλευση «αγορασμένων ψήφων». Οι ενήλικοι και πιο παραδοσιακοί Έλληνες ψηφοφόροι είναι χαρακτηριστικά στερεωμένοι στην πίστη του κόμματός τους, και στις εκλογικές τους συνήθειες. Ωστόσο, η νεότερη ελληνική γενιά δεν δείχνει αυτή την αφοσίωση σε Μητσοτάκηδες και σε κόμματα, έτσι ο Μητσοτάκης έχει σχεδιάσει την μεταφορά από τα hotspots των νήσων του Αιγαίου, στην ενδοχώρα, μεταφέρνοντας τους στην επαρχία με μέσα συγκοινωνίας. Η μεταφορά γίνεται υπό το σκότος της νυκτός εκμεταλλευόμενοι τα LOCKDOWN έτσι ώστε να τους σκορπίσει στην επαρχία για τον ολοκληρωτικό αποικισμό της Ελλάδας.

Το μεταναστευτικό δεν είναι πολυπολιτισμικότητα, αλλά μια βάναυση επιθετική εισβολή κατά του ελληνικού πληθυσμού και ένας καλά σκηνοθετημένος θρησκευτικός πόλεμος κατά του ορθόδοξου πληθυσμού, μια πολιτική απάτη για να παραμείνει στην πολιτική εξουσία μέσω μιας πηγής ψηφοφόρων που πηγάζει από την εισβολή της παράνομης μετανάστευσης.

2/ Τα LOCKDOWN. Ο οικονομικός Αρμαγεδδών

Επισημαίνεται ότι η υφιστάμενη πρακτική των «ΚΥΑ του Σαββατοκύριακου» δεν μπορεί να συνεχιστεί. Σε κάθε περίπτωση, οι διατάξεις που αφορούν στη λειτουργία των δικαστηρίων, πρέπει να έχουν εφαρμογή από κάθε Τετάρτη και όχι Δευτέρα, ώστε να μην υπάρχει αιφνιδιασμός των διαδίκων, των λειτουργών και συλλειτουργών της δικαιοσύνης και κίνδυνος απώλειας δικονομικών δικαιωμάτων από την παρατηρούμενη αργοπορία ως προς την έκδοσή τους.

Με τη δικαιολογία της πανδημίας, τα αμείλικτα LOCKDOWN’S ενάντια των Ελλήνων και Ελληνικών επιχειρήσεων, και με την συνεχή υποστήριξη ανακοινώσεων των ακριβοπληρωμένων ΜΜΕ, o Μητσοτάκης εφαρμόζει επίσης και ένα διαφορετικό σχέδιο δράσης για τον οικονομικό Αρμαγεδδών. Ένα πλήρες κλείδωμα πολιτών και επιχειρήσεων δεν είναι τίποτε παραπάνω παρά μια παραμόρφωση της πραγματικότητας που καλύπτει τις προθέσεις και σχεδιασμούς του. Η λεγόμενη πανδημία δεν απαιτεί και δεν είναι απαραίτητος ο πλήρης αποκλεισμός πολιτών και της ελληνικής οικονομίας, αλλά απαιτεί το αντίθετο με προσεκτικές κινήσεις και σχέδιο δράσης. Το Statista.com δημοσίευσε ευρωπαϊκές στατιστικές COVID για τον Ιανουάριο του 2021, κατατάσσοντας την Ελλάδα στην 32η θέση από τις 55 χώρες της Ευρώπης.

https://www.statista.com/statistics/1104837/coronavirus-cases-europe-by-country

Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο εφάρμοσαν ένα βασικό lockdown, και μερικές ακόμη και ένα δεύτερο, ωστόσο καμία χώρα από αυτές δεν επέβαλε ένα πλήρες lockdown έτσι ώστε να υποστηριχτεί η οικονομία τους, αντιθέτως εφάρμοσαν κανόνες και μέτρα προστασίας με χρήση μάσκας, κοινωνική απόσταση 6 ποδιών (δυο μέτρα), και έναν περιοριστικό αριθμό τριών με πέντε πελατών στα καταστήματα, περιορισμούς σε κοινωνικές συγκεντρώσεις μέχρι 9 ατόμων, αποφεύγοντας πλήρη lockdown. Εστιατόρια επιχειρούν με μειωμένα τραπέζια και αριθμό ατόμων σε κάθε τραπέζι και κάνουν χρήση και εξωτερικών χώρων για εστίαση.

Η Αυστραλία με τα αυστηρότερα μέτρα lockdown στον κόσμο, επέβαλε πρόστιμο ύψους 200 Αυστραλέζικων δολαρίων στους πολίτες που δεν χρησιμοποιούν μάσκες, ενώ ο Μητσοτάκης θέλησε να επιβάλει το αστρονομικό ποσό των 500 ευρώ σε πολίτες με μισθούς 400 ευρώ μηνιαίως, και έχει και το θράσος να κάνει δημόσια δήλωση, «ότι τα 500 ευρώ δεν είναι αρκετά, και ότι οι Έλληνες έχουν την ικανότητα να τα πληρώνουν, βοηθώντας κατά κάποιο τρόπο και την οικονομία»! Δείχνει απύθμενο θράσος κάνοντας τέτοιες δημόσιες δηλώσεις σε μια χώρα που υποφέρει σοβαρότατα από 10+ χρόνια λιτότητας και 35% εκτιμώμενη ανεργία! Εδώ δεν αναφερόμαστε σε 500 δολάρια Αυστραλίας αλλά 500 ευρώ, που αναλογούν σε 784.65 δολάρια Αυστραλίας, 3.9 φορές υψηλότερο ποσό.

https://www.google.com/search?q=currency+exchange+calculator&rlz=1C1CHZN_enUS930US930&oq=currency+exchange+calculator&aqs=chrome..69i57j0l7.24789j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

https://www1.oanda.com/currency/converter/

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6989235_parabaseis-kopikan-shedon-2000-prostima-ano-toy-misoy-ekat-kostos

Οι κυβερνητικές κινήσεις έχουν ως αποτέλεσμα την υπονόμευση της μεσαίας τάξης, την απενεργοποίηση και υποτίμηση επιχειρήσεων που αποτελούν τον οικονομικό μηχανισμό ευημερίας και οικονομικής ανάπτυξης. Η μεσαία τάξη είναι οικονομικά επιτυχημένη και προσφέρει προσωπική οικονομική ανάπτυξη, σταθερά εισοδήματα λόγω προσωπικής αφοσίωσης που συμβάλλει επίσης στην οικονομική ανάπτυξη και το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της χώρας. Η μεσαία τάξη είναι η εργατική ομάδα ανθρώπων με στόχους και όνειρα, που αποτελούν εκπαιδεύσεις παιδιών, προσφέροντας τους άνετο μέλλον, να αποκτήσουν ακίνητα και να διαθέτουν πόρους για δραστηριότητες αναψυχής και ταξιδιού στην οικογένεια. Το σχέδιο δράσης για το τρέχον έτος 2021 της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαθλιώνει την μεσαία τάξη δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ της ανώτερης, της μεσαίας και της εργατικής τάξης αυξάνοντας την ανεργία σε ακραία επίπεδα.

Ο Μητσοτάκης γνωρίζει πλήρως ότι η φτώχεια στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια 10+ ετών λιτότητας έχει αυξηθεί σε απαράδεκτα επίπεδα, ο ελληνικός λαός αναγκάζεται να ζήσει κάτω από το όριο της φτώχειας, η μεσαία τάξη μειώνεται δραματικά, οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες για την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών είναι αφόρητες, οικογένειες ανήμπορες να παρέχουν τις ελάχιστες ανάγκες και σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει έλλειψη επισιτιστικής ασφάλειας, η υγεία των ηλικιωμένων επιδεινώνεται άνευ πόρων για καταπολέμηση ασθενειών, η γεννητικότητα μειώθηκε δραματικά και όποια γέννηση είναι ακόμα εμφανής, αυτά τα παιδιά γεννιούνται στη φτώχεια, και με τις πολιτικές της κυβέρνησης θα παραμείνουν στη φτώχεια, με τη μειωμένη γεννητικότητα, ο ελληνικός πληθυσμός θα γίνει σύντομα η μειονότητα στη χώρα τους.

Η φτώχεια είναι ένας κοινωνικός αποκλεισμός με λιγότερη πρόσβαση σε κοινωνικές ευκαιρίες, απροθυμία ψήφου, η απώλεια επιχειρήσεων και εισοδήματος αυξάνει την ανεργία, ενθαρρύνει το έγκλημα και οδηγεί σε έλλειψη στέγης. Το οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης, παρέχει μηνιαία επιδόματα έναντι των πόρων των φορολογουμένων στους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν συνεισφέρουν το ίδιο στην ελληνική οικονομία, αλλά μια συνεχιζόμενη αιμορραγία των οικονομικών πόρων, για την δική τους κοινότητα, δημιουργώντας τις δικές τους επιχειρήσεις. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραχωρεί επίσης δικαιώματα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων στους λαθρομετανάστες σε ολόκληρη την ενδοχώρα και αντιθέτως υποχρεώνει τον Ελληνικό λαό σε οικιακή φυλάκιση, απαγόρευση κυκλοφορίας, κλείσιμο επιχειρήσεων και βαρύτατα πρόστιμα σε όσους αρνούνται να υποδουλωθούν σ ’αυτές τις δικτατορικές αξιώσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Ικαρία, κάτι που δεν φαίνεται να είδε ο κόσμος με καλό μάτι, μετά την είδηση για τον περιορισμό τις κυκλοφορίας από τις 18:00 σε κάποιες περιοχές.

Τα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι άκρως ανθελληνικά και ρατσιστικά ενάντια στον ελληνικό πληθυσμό. Έχουν τεθεί σε εφαρμογή για αποπροσανατολισμό του Έλληνα πολίτη. Πρόκειται για διανοητικά ανησυχητική περίπτωση πολιτικού απατεώνα που στοχεύει στην απαξίωση του Ελληνισμού με αποτέλεσμα την ολική γενοκτονία του Ελληνικού πληθυσμού, την αθεΐα, και τον ισλαμισμό της χώρας . Τα ανθελληνικά, αντιχριστιανικά και αντικοινωνικά σχέδια της κυβέρνησης, είναι απάνθρωπα σχέδια ενός ψυχοπαθή με υποκινούμενη μανιακή επιθυμία γενοκτονίας στο όνομα της νέας τάξης πραγμάτων. Ως στέλεχος με τους Έλληνες για την Πατρίδα θεωρώ ότι ο Μητσοτάκης είναι άκρως επικίνδυνος πολιτικός απατεώνας που σπρώχνει τον Ελληνισμό και τον Έλληνα πολίτη στον γκρεμό για τον τελικό αφανισμό του. Η αφαίρεσή του από την πολιτική σκήνη πρέπει να είναι η πρώτη και απαραίτητη προτεραιότητα του Ελληνικού λαού διά της ψήφου του.

Αναφορές από το διαδίκτυο:

https://www.statista.com/statistics/1104837/coronavirus-cases-europe-by-country

https://www.google.com/search?q=currency+exchange+calculator&rlz=1C1CHZN_enUS930US930&oq=currency+exchange+calculator&aqs=chrome..69i57j0l7.24789j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

https://www1.oanda.com/currency/converter/

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6989235_parabaseis-kopikan-shedon-2000-prostima-ano-toy-misoy-ekat-kostos

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6989142_beli-ton-dikigorikon-syllogon-tis-horas-kata-tis-kybernisis

Το «παρασκήνιο» των νέων μέτρων - «Μπάχαλο στην επιτροπή Τσιόδρα» – «Ακούστηκαν βαριές κουβέντες»

«Εξ οικείων τα βέλη» - Βουλευτής της ΝΔ επιτίθεται στην Μ.Παγώνη: «Κάνατε την πανδημία... lifestyle» (βίντεο)


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης