Μητσοτάκης: Αντικατάσταση πληθυσμού μέσω... πανελληνίων εξετάσεων!

  04/07/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεν έχουν περάσει δύο χρόνια από την ημέρα που η ΝΔ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας και φροντίζει με κάθε τρόπο να επιβεβαιώσει αυτό που φωνάζαμε προεκλογικά: ότι δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από έναν μπλε ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συνεχίζει ακάθεκτη την εθνομηδενιστική πολιτική των προκατόχων της. 

Αυτή την φορά βάλλεται η ελληνική ιθαγένεια, η οποία απονέμεται αφειδώς σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, που διαμένουν αυτή την στιγμή της πατρίδας μας, μέσω... πανελληνίων εξετάσεων(!!!). Συγκεκριμένα ο ΚΝΙΤΗΣ υπουργός εσωτερικών Θεοδωρικάκος δήλωσε σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό:

"Μπαίνει τάξη στο ζήτημα της απονομής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αλλογενείς. Οι πολίτες που θέλουν να γίνουν Έλληνες θα έχουν την δυνατότητα δύο φορές να συμμετέχουν σε πανελλαδικές εξετάσεις διασφαλισμένες για το αδιάβλητό τους όπου αν αποδεικνύουν καλή γνώση της γλώσσας, της ιστορίας και των θεσμών θα μπορούν να γίνονται Έλληνες"

Η αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος μπαίνει στην τελική της ευθεία, με τις ευλογίες των γραφειοκρατών των Βρυξελλών. Θρηνούμε την "χαμένη αθωότητα" όσων πατριωτών πίστεψαν στα προεκλογικά λόγια της ΝΔ και την ψήφισαν για να...φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ελπίδα ότι οι εθνομηδενιστικες πολιτικές θα περατωθούν η έστω θα περιοριστούν.

Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" βροντοφωνάζουν: δικαίωμα στην ελληνική ιθαγένεια έχουν ΜΟΝΟ όσοι είναι Έλληνες στο γένος! Θα αντισταθούμε με κάθε νόμιμο μέσο στις αντεθνικές μεθοδεύσεις των αντεθνικών κυβερνήσεων.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα στην οποία η Ελληνική ιθαγένεια θα αποτελεί τίτλο τιμής, και όχι διαβατήριο για εύρεση εργασίας ή μέσο παραγωγής μελλοντικών ψηφοφόρων των ανθελληνικών κομμάτων. Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης