Μητσοτάκης: Επιστολή σε ΕΕ για θέσπιση πιστοποιητικού εμβολιασμού!

  12/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το έχουμε ξαναγράψει ότι οι Νεοδημοκράτες πρωταγωνιστούν στην επιβολή ενός καθεστώτος ανελευθερίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την οποία ζητάει «τη θέσπιση ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού για την διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας όσων έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Politico, σε επιστολή του προς την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: «Είναι επείγουσα ανάγκη να υιοθετηθεί από την Ε.Ε. μια κοινή αντίληψη για το πώς πρέπει να δημιουργηθεί ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού έτσι ώστε να γίνει αποδεκτό σε όλα τα κράτη – μέλη…Αυτό (το πιστοποιητικό εμβολιασμού) μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά η μακρά εμπειρία που έχουμε για την ανάπτυξη ενός κοινού Εντύπου Αφικνούμενων Επιβατών (PLF) καθιστά σαφές ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για υψηλού επιπέδου κινητοποίηση σε επίπεδο Ε.Ε. προκειμένου να προχωρήσουν τα πράγματα».

Βιάζεται λοιπόν ο Μητσοτάκης, προκειμένου να θεσπιστεί μία δρακόντεια νομοθεσία η οποία θα μετατρέπει σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας όσους επιλέξουν να μην κάνουν το εμβόλιο.

Μάλιστα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός στην επιστολή του πουλάει και πνεύμα, λέγοντας ότι: «Παρότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να καταστήσει υποχρεωτικό ή προαπαιτούμενο για τα ταξίδια τον εμβολιασμό, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν».

Εδώ είναι ξεκάθαρο ότι ο γουρλομάτης Κυριάκος προσπαθεί να μας «δουλέψει» κανονικά. Από τη στιγμή που λέει ότι «τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν», αυτό προφανώς σημαίνει ότι εκείνοι που δεν θα εμβολιαστούν δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν ή τουλάχιστον θα έρθουν αντιμέτωποι με σοβαρούς περιορισμούς. Διαφορετικά τι νόημα θα είχε η θέσπιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού;

Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους τους Έλληνες πατριώτες ότι ο Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει την πιο ακραία και χυδαία μορφή των νεοταξικών αντιλήψεων, οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με τα όσα πρεσβεύει η παραδοσιακή ελληνική κοινωνία και η Ορθόδοξη Πίστη μας.

Η ολέθρια κυβέρνηση της ΝΔ δεν περιορίζεται μόνο στην φτωχοποίηση εκατομμυρίων Ελλήνων και την προδοσία των εθνικών ζητημάτων. Επιπλέον, ενστερνίζεται πλήρως τον καταστρεπτικό ψευτοπροοδευτισμό και ζητάει την θέσπιση πανευρωπαϊκής νομοθεσίας η οποία θα αναιρεί κάθε έννοια προσωπικών δεδομένων, ατομικών, κοινωνικών και θρησκευτικών ελευθεριών.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης