Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

Έλληνες  08/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Αργυρώ (Ρίκα) Θωμάκου, (″Φλόγα του Ταινάρου″)

«Όλα τα θεριά της φύσης είχαν πέσει επάνω μας» έλεγε ο Αρχιστράτηγος των Ηρώων κατά την Εθνεγερσία. Τότε ο Μεγάλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αναφερόταν στην πανίσχυρη οθωμανική αυτοκρατορία, στην εχθρική στάση όλων των Δυτικών Αυτοκρατοριών, στον ασφυκτικό ″εναγκαλισμό″ της Παππικής Εκκλησία, αλλά κυρίως στον κακό μας εαυτό και στην διχόνοια. Και όμως παρ’ όλα αυτά, τα γιαταγάνια και η ψυχή λίγων Ελλήνων νίκησαν. Για να έρθει η διχόνοια, (σ.σ. Που έσπειραν οι δήθεν σύμμαχοι: Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, με την βοήθεια των τότε πολιτικάντηδων) να καταφέρει ότι δεν μπόρεσαν τα πανίσχυρα τουρκικά φουσάτα. Έτσι αντί για την Εθνική ολοκλήρωση και την απελευθέρωση ακόμα και της Κωνσταντινούπολης, φτιάξαμε ένα αναιμικό Κράτος, με σύνορα λίγο βορειότερα της Λαμίας, θλιβερό προτεκτοράτο των μεγάλων μας “συμμάχων”.

Διακόσια περίπου χρόνια κύλησαν από τότε. Η Ελλάδα μας χάρη στο αίμα των παιδιών της και σε λιγοστούς ικανούς ηγέτες, όπως ο Καποδίστριας και ο Μεταξάς, μεγάλωσε. Άγγιξε το Όνειρο της Εθνικής ολοκλήρωσης το 1922, αλλά πάλι της το έκλεψαν η διχόνοια και οι “σύμμαχοι”. Σήμερα οι εντολοδόχοι πολιτικάντηδες κατάντησαν αυτή την Χώρα, που γεννά πολιτισμούς και ήρωες και πάλι ένα θλιβερό προτεκτοράτο των παγκοσμιοποιητών. Από τον λαό μας έκλεψαν το χαμόγελο, το Όραμα, τα Ιδανικά, το Φρόνημα, τα Πρότυπα. Τον “εκπαίδευσαν” απλώς να επιβιώνει ψοφοδεής σαν δούλος και όχι να Ζει αληθινά σαν Ελεύθερος Πολίτης. Δόμησαν μια δυστοπική κοινωνία βυθισμένη στα ψέματα, στις απατεωνιές, στις προδοσίες. Και ξαφνικά, πριν περίπου τρία χρόνια γεννήθηκε η Ελπίδα. Ιδρύθηκε ένα κόμμα, που δεν είχε σχέση με διαπλεκόμενα συμφέροντα και ολιγάρχες. Έλεγε αλήθειες. Ήθελε δικαιοσύνη. Δεν έπαιρνε εκατομμύρια Δημόσιες χρηματοδοτήσεις. Δεν χρώσταγε εκατοντάδες εκατομμύρια στο Δημόσιο. Πρέσβευε ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες. Ήθελε να έρθει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Προσπάθησε να δείξει ότι υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τον τόπο. Μίλησε στην καρδιά μας. Α όχι! Αυτό χαλάει τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Δεν “παίζεται έτσι το θέατρο” των συστημικών κομμάτων εις βάρος του δήθεν “κυρίαρχου” λαού. Για άλλη μια φορά “Όλα τα θεριά της φύσης” δηλαδή όλο το σύστημα πέφτει επάνω στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Βασιζόμενοι σε μια πρωτόδικη καταφανώς άδικη απόφαση αρχίζουν να “βάζουν ταμπέλες”, όχι μόνο στον ιδρυτή του αλλά και στις εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, που πιστεύουν σε αυτό το κόμμα. Είναι γνωστή η μέθοδος με τις “ταμπέλες” για όσους δεν έχουν επιχειρήματα, για όσους δεν έχουν ούτε κατ’ ελάχιστο δίκιο. Συνεχίζουν τον άδικο, παράνομο και αντισυνταγματικό “πόλεμο” ενάντια στον ιδρυτή και στο κόμμα: Τον φυλακίζουν. Του αφαιρούν το δικαίωμα επικοινωνίας (σ.σ. πρωτοφανής απόφαση για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, για τα Παγκόσμια ίσως όχι, αφού υπάρχουν κάτι “Λαϊκές Δημοκρατίες” τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν). Ο αριστερός βραχίονας του συστήματος, οι σταλινοφασίστες, καίνε ακόμα και τις αίθουσες ξενοδοχείων που γίνονται παρουσιάσεις βιβλίων. Στερούν το δικαίωμα στον Ιδρυτή του να ηγείται του κόμματος. Ψηφίζουν όχι μόνο αντισυνταγματικούς αλλά και τραγελαφικούς νόμους, προσπαθώντας να στερήσουν από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες το δικαίωμα της ψήφου.

Προφανώς και είχε δίκιο ο Πωλ Βαλερύ όταν έγραφε: «Ο αριθμός των εχθρών μας αυξάνεται σε ευθεία αναλογία με τη σπουδαιότητά μας». Παρ’ όλα αυτά τα αθέμιτα μέσα, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ γιγαντώνεται. Ξεπερνά όλους τους αντισυνταγματικούς σκοπέλους, που του βάζει το σύστημα, με επιτυχία. Μπαίνει επικεφαλής ένας καταξιωμένος διακεκριμένος ανώτατος Δικαστικός. Τα ψηφοδέλτια του, κοσμούν ευυπόληπτοι πολίτες: καθηγητές πανεπιστημίων, ανώτατοι αξιωματικοί, γιατροί, δικαστικοί, μηχανικοί και πολλοί άλλοι. Τους παιδοβιαστές, απατεώνες, προδότες, πολιτικούς χαμαιλέοντες κλπ, τους αφήνει για τα ψηφοδέλτια των συστημικών κομμάτων (σ.σ. Είναι πρόσφατη η δημόσια σοκαριστική ομολογία του Ανδρέα Δρυμιώτη, συμβούλου του Κυριάκου Πιερρακάκη, ότι ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να προτιμήσει τους «επαγγελματίες κλέφτες» της ΝΔ από τους «ερασιτέχνες κλέφτες» του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτοί ξέρουν να διαχειρίζονται καλύτερα τις κρίσεις). Ίσως αρκετοί απ’ τους υποψηφίους του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ να μην είναι αναγνωρίσιμοι (ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές κλπ), όμως σίγουρα όλοι είναι άξιοι με θέληση και ικανότητες να προσφέρουν στον Τόπο μας.

Αλλά το θηρίο της παγκοσμιοποίησης έχει πληγωθεί θανάσιμα. Αδιαφορεί πλέον για τα πάντα. Πετά κάθε προσχηματικό προσωπείο: δημοκρατία, Σύνταγμα, ανθρώπινα δικαιώματα κλπ. Δίνει την έσχατη απέλπιδα μάχη του, με ότι μέσον διαθέτει. Ο ΥΠΕΣ το δήλωσε ξεκάθαρα: «…σχεδιάζει να εμποδίσει την κάθοδο του κόμματος «Έλληνες» του Η. Κασιδιάρη στις εκλογές… η αντισυστημική ψήφος πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά». Πως θα αντέξουμε τόση “δημοκρατία” και τόση “δικαιοσύνη”; Κατ’ αρχάς, για να μαθαίνει και ο, για λίγες ημέρες ακόμα, ΥΠΕΣ: Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ανήκει σε όλους τους πατριώτες Έλληνες και δεν είναι κανενός. Έχει Πρόεδρο τον διακεκριμένο ανώτατο Αξιωματικό και καθηγητή στη ΣΣΕ Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη. Δηλαδή κατά τον κ. υπουργό δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι Έλληνες Πολίτες θα ψηφίσουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και λοιπά συστημικά κόμματα. Οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πατριώτες, κ. υπουργέ, έχασαν τα εκλογικά τους δικαιώματα;

Όλα αυτά καταδεικνύουν στον Ελληνικό λαό ποιος είναι ο μοναδικός φόβος αυτής της άθλιας κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας, η οποία έχει “εκτροχιάσει” την κοινωνία μας σε ένα οικονομικό, ψυχικό και πνευματικό έρεβος. Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο τρόμος των “αρχιτεκτόνων” της δυστοπικής μας κοινωνίας είναι μόνο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι σίγουρο πλέον ότι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες αφυπνίζονται. Συνειδητοποιούν ότι δεν «είναι όλοι ίδιοι». Απλώς όλα τα συστημικά κόμματα είναι συνένοχα στη διαφθορά, στις εθνικές προδοσίες, στα σκάνδαλα κλπ. Τα “έχουν βρει” μια χαρά μεταξύ τους και απλώς έχουν κάποιες θεατρινίστικες αντιπαραθέσεις στη βουλή και στα τηλεοπτικά παράθυρα. Όλο το Σύστημα ομονοεί όταν πρόκειται να κτυπήσει, με αθέμιτα κυρίως μέσα, το μοναδικό Κόμμα που αγωνίζεται ειρηνικά για Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες καταλαβαίνουν ότι σήμερα κινδυνεύει η ύπαρξη μας σαν Έθνος, βιολογικά, ηθικά και πνευματικά. Θα ξεφύγουν από τα μικροπολιτικά συμφέροντα. Θα κλείσουν τα αυτιά τους στην προπαγάνδα. Στην κάλπη, τους προσφέρεται η μοναδική επιλογή να σταματήσουν να δολοφονούν το Μέλλον των παιδιών τους. Θα βγουν από το παραβάν, κρατώντας στο χέρι τους το ψηφοδέλτιο με την εικόνα του Αρχαίου Έλληνα Οπλίτη. Γράφει Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, υπογραμμισμένο από το αρχαιοελληνικό δόρυ, που υπερασπίσθηκε για πολλούς αιώνες την Ελευθερία μας. Αποφασιστικά θα ρίξουν στην κάλπη αυτό το ψηφοδέλτιο. Και την ύπαρξη στην κάλπη αυτού του ψηφοδελτίου θα την εξασφαλίσει η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη, σύμφωνα με τα παρακάτω:

Σε κάθε αγώνα υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο κατά το οποίο τα στάσιμα νερά της αβεβαιότητας γίνονται είτε η άμπωτη της ήττας είτε η πλημμύρα της Νίκης. Σε ένα τέτοιο σημείο θα βρεθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη, στις αρχές Μαΐου, και θα λάμψει. Πάντα θα την κοσμούν Πολυζωίδηδες και Τερτσέτηδες. Οι τίμιοι ανεξάρτητοι Δικαστές θα σφραγίσουν ερμητικά τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες της πολιτικής σκοπιμότητας. Θα τοποθετήσουν το Δίκαιο και τη Λογική στο υψηλότερο βάθρο. Τόσο υψηλά, που θα είναι πλέον δυσδιάκριτα τα μικροκομματικά συμφέροντα. Τόσο υψηλά, που οι δήθεν ισχυροί ποικιλόμορφοι παράγοντες θα αποκτήσουν το φυσικό, ασήμαντο μέγεθός τους. Ξέρω ότι η καρδιά τους θα τους σιγοψιθυρίζει τη λατινική φράση «salus populi suprema lex esto» δηλαδή: «Η σωτηρία του λαού (της Πατρίδος) ας είναι ο υπέρτατος νόμος».            

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα παραμείνουμε πιστοί στις προσταγές του αίματος και των προγόνων μας όπως αυτές έμειναν αθάνατες δια της γραφίδος του Ευριπίδη  στο δράμα «Τημενίδαι»: «Εικός δε παντί και λόγω και μηχανή Πατρίδος ερώντας εκπονείν σωτηρίαν». Δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση: «Όσοι αγαπούν την Πατρίδα πρέπει με κάθε τρόπο να μοχθούν για την σωτηρία της».

Όσο γι αυτούς που απεργάζονται όλα αυτά τα δεινά για την Ελλάδα μας και το Έθνος μας ξέρουν ότι διαπράττουν «ύβριν» με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου. Συνεπώς, σύμφωνα με τη συμπαντική νομοτέλεια του σχήματος: «Ύβρις-Άτις-Νέμεσις-Τίσις», ήδη τους διακατέχει η «Άτις» (το θόλωμα του νου) όπως φαίνεται από τους τραγελαφικούς νόμους που ψηφίζουν και την εγκληματική διακυβέρνησή τους. Είναι σίγουρο ότι στις εκλογές θα επέλθει η «Νέμεσις» (εκδίκηση των θεών), για να ακολουθήσει η «Τίσις», (η συντριβή τους).


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης