Ηλίας Κασιδιάρης : Η περίπτωση Κουφοντίνα και η υποκρισία του Συστήματος

  22/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παρακολουθώ καθημερινά την εξέλιξη μιας τηλεοπτικής παράστασης με θέμα τις συνθήκες κράτησης του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα. Είναι προφανές πως η όλη ιστορία παίζει στα κανάλια για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την οικτρή αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα μείζονα θέματα της δημόσιας υγείας και της εθνικής οικονομίας. Η διαχείριση της υπόθεσης όμως καταδεικνύει και την υποκρισία ενός ολόκληρου Συστήματος. Ο Κουφοντίνας ευθύνεται για τους φόνους 11 ανθρώπων, αστυνομικών , πολιτικών, επιχειρηματιών και του Θάνου Αξαρλιάν που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο, με ρουκέτα που είχε στόχο τον τότε υπουργό οικονομικών Ιωάννη Παλαιοκρασσά.

Για τον Κουφοντίνα ωρύονται ακόμα και βουλευτές, πως έχει πέσει θύμα άδικης μεταχείρισης, κανένας από αυτούς τους υποκριτές δεν είπε λέξη για την παράνομη καταδίκη και φυλάκιση Ελλήνων πολιτών, που το μόνο τους «αδίκημα» είναι πως εξελέγησαν βουλευτές. Βρίσκομαι ήδη τρείς μήνες στην φυλακή και ακόμα να μάθω για ποιόν λόγο καταδικάστηκα. Δεν υπάρχει ούτε ένα επίσημο έγγραφο ή έστω μια λέξη για την αιτιολόγηση της παράνομης και πολιτικά κατευθυνόμενης καταδίκης μου. Ας σημειωθεί ότι για την καταδίκη αυτή δεν ενημερώθηκα από την στημένη έδρα στο εφετείο αλλά μία μέρα νωρίτερα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ που το παρουσιάζει η νύφη του Μητσοτάκη. Βρίσκομαι τρείς μήνες στην φυλακή χωρίς καμία -γελοία έστω- δικαιολογία, χωρίς επισκεπτήρια και χωρίς κανένας από τους δήθεν υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να τολμά να πει λέξη για τα εις βάρος μου εγκλήματα. Όπως δεν λένε λέξη για την τεκμηριωμένη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας που επί οκτώ ώρες αποδείκνυε με ακλόνητα επιχειρήματα πως είμαι αθώος, όπως δεν λένε λέξη για το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο με τον πρωθυπουργό της ΝΔ να δίνει εντολή να φυλακιστούν παράνομα οι αθώοι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Τώρα ασχολούνται όλοι με τον Κουφοντίνα γιατί το σύστημα δεν φοβάται την αριστερή τρομοκρατία. Φοβάται μόνο τον γνήσιο εθνικό και πατριωτικό λόγο, φοβάται την φωνή μου που μέσα στην Βουλή αποκάλυψε δυναμικά τους εμπλεκόμενους σε οικονομικά εγκλήματα πολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες. Ο μόνος λόγος που βρίσκομαι στην φυλακή είναι ο φόβος του συστήματος για την μεγάλη απήχηση των θέσεων που εκφράζω, ο φόβος για την δυναμική που αναπτύσσει το νέο μας κόμμα οι «ΕΛΛΗΝΕΣ» που ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες και σήμερα διεκδικούν επάξια την είσοδο τους στην Βουλή όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης