Ηλίας Κασιδιάρης στην Ελεύθερη Ώρα: «Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδος δεν θα περάσει»

  20/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που έχει κάνει τον Δήμο Αθηναίων οικογενειακή της επιχείρηση, έχει στόχο την μετατροπή της πρωτεύουσας σε αυτόνομο ισλαμικό κρατίδιο. Έγραψε ο ημερήσιος Τύπος ότι το 25% των κατοίκων της Αθήνας είναι αλλοδαποί. Ενώ στις πλέον βεβαρημένες περιοχές (Βικτώρια, Άγιος Παντελεήμονας) το ποσοστό αυτό ξεπερνά το 50%. Οι αριθμοί αυτοί είναι κατά πολύ μικρότεροι των πραγματικών.

Η αλήθεια έχει ως εξής: στο 5ο και στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα και ιδίως στις περιοχές κάτω από την οδό Αχαρνών, δεν συναντάς πλέον κανέναν Έλληνα. Οι δρόμοι έχουν παραδοθεί στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που έχουν μεταφερθεί εκεί, βάσει οργανωμένου σχεδίου. Η ΝΔ, από την ημέρα που ο Μητσοτάκης ορκίστηκε πρωθυπουργός, διαρκώς μεταφέρει αλλοδαπούς από τα νησιά στην ενδοχώρα. Αμέσως μετά την μεταφορά αυτή, τα νησιά γεμίζουν εκ νέου με αλλοδαπούς, καθώς οι ροές από την Τουρκία συνεχίζονται αδιαλείπτως. Το κέντρο της Αθήνας είναι ο πρώτος στόχος αυτού του σχεδίου ισλαμοποιήσεως. Βρέθηκα στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα λίγο πριν δοθεί η κυβερνητική εντολή για την παράνομη φυλάκισή μου. Η εικόνα που αντίκρισα ήταν δραματική. Σε μια πλατεία κατάμεστη δεν υπήρχε Έλληνας ούτε για δείγμα. Μόνο ισλαμικές μαντήλες και άπειροι, νέοι σε ηλικία, άντρες που ζουν από τα επιδόματα που τους μοιράζει η ΝΔ (σε δωρεάν επιπλωμένα διαμερίσματα με wifi και όλες τις ανέσεις).

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, το 11% των Αθηναίων δημοτών στήριξε την υποψηφιότητά μου με κεντρικό σύνθημα: «Για να καθαρίσει η Αθήνα»!

Να καθαρίσει από τους εγκληματίες, τις συμμορίες που τρομοκρατούν τους πολίτες και δεν τους επιτρέπουν να κυκλοφορήσουν όταν πέφτει το σκοτάδι.

Δυστυχώς, τα πληρωμένα ΜΜΕ καθοδήγησαν μία ισχνή πλειοψηφία να δώσει τα κλειδιά της πόλης στον υιό της Ντόρας Μπακογιάννη και σήμερα βιώνουμε τις συνέπειες αυτού του μοιραίου γεγονότος:

-Το μεγαλύτερο κομμάτι του κέντρου έχει αφελληνιστεί πλήρως

-Από το σιντριβάνι της Ομόνοιας μέχρι την πλατεία Βικτωρίας δεν ακούς λέξη ελληνικά

-Εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού σπαταλώνται παράνομα για «έργα» - αρπαχτές (μεγάλος περίπατος, στολισμοί εορτών κλπ.)

-Το πρώτο δημόσιο ισλαμικό τέμενος της Ευρώπης εγκαινιάστηκε και λειτουργεί στην πόλη των Αθηνών!

Επειδή η φωνή μου εξέφραζε και εκφράζει τη μόνη εθνική αντίσταση ενάντια σε αυτή την ανθελληνική λαίλαπα, απεφασίσθη και διετάχθη να φυλακιστώ παράνομα και με βάση γελοίες και αστήρικτες κατηγορίες (που έπρεπε να έχουν καταπέσει πάραυτα, σύμφωνα με την Εισαγγελέα της Έδρας). Ο λαθροδήμαρχος πίστευε πως με αυτόν τον τρόπο θα περιορίσει τη δυναμική που αναπτύσσουν οι «Έλληνες για την Πατρίδα», το κόμμα μας, μέσα στην ελληνική κοινωνία. Η μεγάλη χαρά του δεν του επέτρεψε να κρυφτεί: αμέσως μετά την παράνομη καταδίκη μου έδεσε με … αλυσίδες την είσοδο των γραφείων της Παράταξής μας. Γελοιότητα στον υπερθετικό βαθμό!

Το σχέδιο ισλαμοποίησης των Αθηνών και ολόκληρης της χώρας που προωθεί η οικογένεια Μητσοτάκη δεν θα περάσει! Ο Ελληνισμός έδωσε μάχες πολυαίμακτες για να πάψει να κυματίζει η ημισέληνος πάνω από την Ακρόπολη. Οι γενναίοι που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την Αθήνα από τους ηρωικούς Σουλιώτες μέχρι τον στρατηγό Καραϊσκάκη δείχνουν τον δρόμο της αντίστασης ενάντια στον αφελληνισμό και την τουρκοποίηση. Όσα ψέματα, όση προπαγάνδα, όσα τουρκοσήριαλ και αν παράγουν τα μισθωμένα από την κυβέρνηση ΜΜΕ, ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί την απώλεια της Ελληνικότητάς του.

Γράφω το κείμενο αυτό μέσα από την φυλακή και στέλνω σαφές και δυναμικό μήνυμα σε αυτούς που σήμερα προδίδουν την Ελλάδα: η ισλαμολαγνεία έχει ήδη εξοργίσει την βάση των δεξιών και πατριωτών ψηφοφόρων. Όσα ψέματα και αν αναπαράγουν οι στημένες δημοσκοπήσεις, η ελληνική κοινωνία απαιτεί άμεση καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης. Το «μπόλιασμα» που ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης είναι και το μοιραίο του λάθος, που θα τον βυθίσει εκλογικά.

Οι «Έλληνες για την Πατρίδα», η νέα δύναμη γύρω από την οποία συσπειρώνεται ολόκληρος ο εθνικός και πατριωτικός χώρος είναι σήμερα η αιχμή του δόρατος στον Αγώνα όλων των Ελλήνων για να παραμένει η Πατρίδα μας Ελληνική.

Η.Κ.

Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας

Δεκέμβριος 2020


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης