Ηλίας Κασιδιάρης στην Ελεύθερη Ώρα: Το σχέδιο για είσοδο των «Ελλήνων» στη Βουλή

Έλληνες  28/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο επικεφαλής των Ελλήνων για την Πατρίδα ανέλυσε τον στρατηγικό του σχεδιασμό για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή, παρ’ ότι ο ίδιος παραμένει έγκλειστός στις φυλακές.

Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβασή του στο χθεσινό φύλλο της Ελεύθερης Ώρας

«Αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που λαμβάνω σχετικά με τα εκλογικά ποσοστά των «Ελλήνων», όλες οι δημοσκοπικές εταιρείες καταγράφουν δυναμική εισόδου μας στη Βουλή. Υπάρχει, όμως, αυστηρή εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου, προς όλα τα πληρωμένα ΜΜΕ να μην δίνεται στη δημοσιότητα το πραγματικό μας ποσοστό. Έτσι, ο νεοδημοκρατικός ΣΚΑΪ μας εμφανίζει ως πρώτο από τα τωρινά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα (εταιρεία Pulse), αλλά αποκρύπτει το υψηλό ποσοστό μας. Η κυβέρνηση σχεδιάζει πρόωρες εκλογές, αμέσως μετά τη χαλάρωση των μέτρων, υπολογίζω τον προσεχή Οκτώβριο, και φοβάται πως με την είσοδό μας στη Βουλή θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στην εφαρμογή των αντεθνικών της σχεδίων. Στόχος μας είναι η καθιέρωση ενός ισχυρού εθνικού κόμματος στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος, όπως αυτήν την στιγμή συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, ακολουθούμε την εξής στρατηγική:

1) Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ)

Το σύστημα μου στέρησε παράνομα το αγαθό της ελευθερίας για δεύτερη φορά. Νόμιζαν πως με αυτόν τον τρόπο θα περιορίσουν την δυναμική του κόμματός μας. Νόμιζαν πως θα με αναγκάσουν να σιωπήσω. Απέτυχαν παταγωδώς! Βρίσκομαι ήδη 4 μήνες στη φυλακή και παρά τις άθλιες συνθήκες αποκλεισμού έχω καταφέρει να έχω ακόμα πιο ισχυρή φωνή. Το κανάλι μου στο YouTube είναι το μαζικότερο πολιτικό κανάλι στην Ελλάδα. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες παρακολουθούν τις συχνές παρεμβάσεις μου. Ταυτόχρονα παραχωρώ συνεντεύξεις σε ανεξάρτητους και ακηδεμόνευτους ραδιοφωνικούς σταθμούς και σύντομα θα αποκτήσω πρόσβαση και σε τηλεοπτικά δίκτυα.

2) ΠΛΕΙΑΔΑ ΑΞΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» - ΠΡΩΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από τις πρώτες ημέρες δράσης του κόμματός μας, εντάχθηκαν σε αυτό δεκάδες προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στη δημόσια ζωή της χώρας. Είναι η πρώτη φορά που κόμμα του εθνικού χώρου διαθέτει τόσο υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό. Ήδη έχουν οριστεί οι αρμόδιοι Τομεάρχες και ολοκληρώνεται η συγγραφή του κυβερνητικού μας προγράμματος. Εν μέσω «Lockdown» και με εμένα παρανόμως κρατούμενο στις φυλακές, διοργανώνουμε ήδη την πρώτη Οργανωτική μας Συνδιάσκεψη, στην οποία θα μπορούν να μετέχουν με προτάσεις και ιδέες όλα τα μέλη του κόμματος. Μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας θα παρουσιαστούν και θα λάβουν το λόγο όλοι οι Τομεάρχες και τα εκλεκτά στελέχη μας. Το κόμμα μας δεν θα είναι προσωποπαγές, θα είναι κόμμα προσωπικοτήτων, που θα μεταφέρει μέσα στη Βουλή τον αληθινό και συγκροτημένο εθνικό λόγο. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει η νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα μας, όπου θα υπάρχει εκτενής παρουσίαση άνω των εκατό βασικών στελεχών μας, του προγράμματός μας, καθώς και συνεχής ενημέρωση με άρθρα και ειδήσεις γύρω απ’ όλες τις πολιτικές εξελίξεις. Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» παρά την πολεμική του συστήματος εξελίσσονται καθημερινά σε ένα σύγχρονο εθνικό κόμμα που θα επηρεάσει άμεσα τις πολιτικές εξελίξεις.

3) ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΛΗΡΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το κόμμα μας αυτήν την στιγμή έχει ξεκινήσει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του σε όλη την Ελλάδα. Τα στελέχη μας, που θα αποκτήσουν επίσημα την ιδιότητα του υποψηφίου βουλευτή, θα μεταδώσουν το μήνυμα της δυναμικής εισόδου μας στην κεντρική πολιτική σκηνή. Με κριτήρια απολύτως αξιοκρατικά και με στόχο όλες οι κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες να εκπροσωπούνται στα ψηφοδέλτιά μας, οργανώνουμε τον πολιτικό μας αγώνα. Οι λίστες μας θα είναι πληρέστατες και θα καλύπτουν ισότιμα κάθε περιοχή της Πατρίδα μας. Ρίχνοντας στην πολιτική μάχη χιλιάδες Έλληνες, αμέσως μετά τη λήξη του «lockdown» και των κυβερνητικών απαγορεύσεων, θα πετύχουμε την άμεση ενίσχυση των εκλογικών μας ποσοστών. Στο πλαίσιο της ανοιχτής μας πρόσκλησης για ενότητα και συσπείρωση των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών, επαναλαμβάνω πως όλες οι προσωπικότητες του εθνικού χώρου μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα μας ως υποψήφιοι βουλευτές, χωρίς να είναι απαραίτητο να λάβουν την κομματική μας ταυτότητα. Οι Έλληνες παρά την άθλια πολεμική του συστήματος, παρά την παράνομη φυλάκισή μου, θα είναι η Εθνική Αντιπολίτευση μετά τις προσεχείς εκλογές και θα αγωνιστούν με συνέπεια ενάντια στην προδοσία και στην πολιτική διαφθορά. Καλή δύναμη στους αναγνώστες της φιλόξενης εφημερίδας σας».


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης