Ηλίας Κασιδιάρης στην "Ελεύθερη Ώρα": Ενωτικό κάλεσμα από τους Έλληνες για την Πατρίδα

  17/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από τη χθεσινή παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη, επικεφαλής των Ελλήνων για την Πατρίδα, στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ":

"Οι Έλληνες για την Πατρίδα, το κόμμα που ιδρύσαμε πριν από οκτώ μήνες, έχει ήδη επιτύχει ένα μικρό θαύμα. Από την πρώτη σχεδόν στιγμή απέκτησε δυναμική εισόδου στη Βουλή. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο αναγκάσαμε τους δημοσκόπους να μας αναφέρουν στις έρευνές τους παρά τις αυστηρές εντολές για υποβάθμιση των ποσοστών μας. Ο εγκλεισμός μου στη φυλακή έπειτα από παράνομες κυβερνητικές μεθοδεύσεις, αντί να μας σταματήσει μάς ενίσχυσε περαιτέρω. Σήμερα έχουμε αυξήσει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά μας και ξεπερνάμε άνετα το όριο του 3%. Το γεγονός αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο πρόσφατος ανασχηματισμός αποδεικνύει πως υπάρχει σχεδιασμός για πρόωρες εκλογές ακόμα και μέσα στον Ιούνιο που οι κλιματολογικές συνθήκες θα οδηγήσουν σε άνοιγμα της αγοράς. Η τοποθέτηση Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών και οι ενέργειες για άμεση ψήφιση νέου εκλογικού νόμου, έχουν στόχο τον περιορισμό της δυναμικής μας μέσω αθέμιτων και αντισυνταγματικών πρακτικών. Έχω ξαναβιώσει αντίστοιχες καταστάσεις το έτος 2015, οπότε και κατάφερα να εκλεγώ Βουλευτής μέσα από τη φυλακή. Η περίοδος που διανύουμε με την οικονομική κατάρρευση προ των πυλών και τις απειλές της λαθρομετανάστευσης και της ισλαμοποίησης να γιγαντώνονται, είναι κατά πολύ κρισιμότερη.

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα και το Λαό, επαναλαμβάνω σήμερα το ενωτικό κάλεσμα του κόμματός μας προς κάθε Έλληνα εθνικιστή και πατριώτη. Οι Έλληνες για την Πατρίδα, το μοναδικό εθνικό κόμμα με άμεση προοπτική κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, κάνουμε πράξη αυτό που λέει το όνομά μας. Ανοίγουμε τα ψηφοδέλτιά μας σε όλους τους Έλληνες που θέλουν να αγωνιστούν για την Πατρίδα.

Παραμερίζοντας τις όποιες ασήμαντες διαφορές, θέτουμε ως μοναδικό στόχο την σωτηρία της Ελλάδος. Το κόμμα μας θα είναι ο πολιτικός πυρήνας γύρω από τον οποίο θα συσπειρωθούν όλα τα υγιή στοιχεία του εθνικιστικού και πατριωτικού κινήματος.

Στα ψηφοδέλτιά μας έχουν θέση όλες οι προσωπικότητες του εθνικού χώρου, χωρίς να είναι απαραίτητο να λάβουν την κομματική μας ταυτότητα. Διατηρώντας την αυτοτέλειά τους και με απόλυτο σεβασμό στο έργο και την πορεία που έχουν μέχρι σήμερα χαράξει. Ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του θα είναι ο τελικός κριτής και αυτός θα επιλέξει ποιος θα τον εκπροσωπήσει στην επόμενη Βουλή.

Με πίστη, με τιμή και με ανιδιοτέλεια, θα δώσουμε ενωμένοι τον καλύτερό μας εαυτό για την ανέλιξη ενός ισχυρού εθνικού πόλου που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Προσωπικά έχω δώσει τα πάντα σε αυτόν τον αγώνα. Βγήκα φτωχότερος από την επταετή κοινοβουλευτική μου παρουσία. Φτωχότερος σε υλικές απολαβές, πλουσιότερος σε ηθικά διδάγματα και προπαντός σοφότερος και πιο έμπειρος στην μάχη απέναντι στο ανθελληνικό καθεστώς. Στερούμαι για δεύτερη φορά την ελευθερία μου, γιατί το σύστημα θεωρεί πως έτσι θα σταματήσει την άνοδο του πατριωτικού κινήματος. Πλανάται πλάνην οικτράν. Οι Έλληνες για την Πατρίδα, αν την ερχόμενη Κυριακή γίνουν εκλογές, θα είναι δυναμικά παρόντες στη Βουλή ως η μόνη εθνική αντιπολίτευση που θα διεκδικήσει και θα πετύχει ένα φωτεινό μέλλον για την Ελλάδα και τους Έλληνες".


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης