Ηλίας Κασιδιάρης: Ένας μήνας στις φυλακές υψίστης ασφαλείας

  25/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στις 21 Νοεμβρίου έκλεισε ένας μήνας παράνομης κράτησής μου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού. Χαρακτηρίζω παράνομη την κράτησή μου γιατί κάθε δικαστική απόφαση που δεν βασίζεται στην αλήθεια και τα στοιχεία της δικογραφίας , αλλά στις εντολές των διεφθαρμένων κυβερνητικών, είναι απολύτως παράνομη. Το ίδιο ακριβώς άφησε να εννοηθεί και η Εισαγγελέας της έδρας όταν δήλωσε κατηγορηματικά πως επιμένει στην πρότασή της για αθώωση όλων των κατηγορουμένων , πρόταση που βασίζεται στους κανόνες του Δικαίου. Αφού οι κανόνες του Δικαίου επέβαλαν την αθώωσή μου , οι Δικαστές που με καταδίκασαν έδρασαν σαν υποχείρια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ένας μήνας παράνομης κράτησης στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού.

Ένας μήνας από τους συνολικά 52 μήνες της ποινής. Αφαιρώ αυτόν τον μήνα και τους υπόλοιπους 12 που παρέμεινα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού το 2014 κι έχω να εκτίσω άλλους 39 μήνες στις φυλακές του ανθελληνικού καθεστώτος. Φυσικά δικαιούμαι αναστολή της ποινής μέχρι το Εφετείο. Αυτό ορίζει ο νόμος. Το δικαίωμα αυτό το στερήθηκα στο πρωτόδικο Δικαστήριο, διότι οι εντολές του συστήματος ήταν αυστηρές.

Όλα τα χρεωκοπημένα κόμματα της Βουλής ενώθηκαν με τους κάφρους της Άκρας Αριστεράς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και απαίτησαν την πολιτική και τη φυσική μου εξόντωση. Και στα δύο θα αποτύχουν παταγωδώς. Κάποιοι ηλίθιοι τόλμησαν να ψελλίσουν στα πληρωμένα δελτία ειδήσεων ότι βρίσκομαι σε vip κελί με πλακάκια στο δάπεδο. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ζω τη ζωή μου μέσα στις άθλιες συνθήκες του ελλαδικού σωφρονιστικού συστήματος. Το καθεστώς με κατέταξε στην ίδια μοίρα με τους πιο ελεεινούς αλλοδαπούς εγκληματίες που σιδέρωναν γριούλες για 50 ευρώ. Ακόμα και το επισκεπτήριο είναι απαγορευμένο κι αυτό το γεγονός είναι οδυνηρό κυρίως για τους δικούς μου ανθρώπους. Η εμπλοκή και η στοχοποίηση οικογενειών από τους προδότες που έχουν πολιτικές διαφορές μαζί μου, είναι η πιο αισχρή πράξη από μία σειρά εγκλημάτων που έχει διαπράξει η ΝΔ.

Η συμμορία της Κυβέρνησης νόμιζε ότι έτσι θα απαλλαγεί από τη φωνή μου. Τελικά κατάφερε να κάνει τη φωνή μου πιο δυνατή, πιο επιβλητική, πιο ελεύθερη. Μέσα σε αυτόν τον ένα μήνα έδωσα 4 συνεντεύξεις στο youtube, που συνολικά κατέγραψαν πάνω από 500.000 θεάσεις. Ακόμα κι απ’ το καρτοτηλέφωνο της φυλακής εκφράζω τις θέσεις μου υπέρ Πατρίδος και αφυπνίζω εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων. Το κόμμα μας «Έλληνες για την Πατρίδα» έγραψε πάνω από χίλια νέα μέλη από την ημέρα που μπήκα φυλακή. Οι αριθμοί αυτοί αποδεικνύουν πως το σχέδιό τους απέτυχε, δεν τρομοκράτησε τους Έλληνες πατριώτες. Αντίθετα, τους πείσμωσε, τους εξόργισε, τους συσπείρωσε γύρω απ’ τον αγώνα μας για μία Ελεύθερη Ελλάδα.

Μέσα σε αυτόν τον μήνα ολοκλήρωσα και το τέταρτο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα , όπως και το ημερολόγιο για το έτος 2021 των Ελλήνων για την Πατρίδα. Το βιβλίο μου έχει τίτλο «Μέλαν Όναρ» και αποτελείται από διηγήματα ιστορικού και μεταφυσικού περιεχομένου. Σε αντίθεση με τους αγράμματους εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος, προσπαθώ να παράγω και πνευματικό έργο εκτός από την καθημερινή μου ενασχόληση με τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Οι φίλοι που θέλουν να προμηθευτούν τα βιβλία μου, να ενημερώνονται για τις δραστηριότητές μας και να επικοινωνήσουν μαζί μου, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας ellhnes.net ή να στείλουν μήνυμα στο e-mail μας: ellhnes@yahoo.com ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 6947300351 (viber) και 6942295795. Ξαναπήγα φυλακή και, όπως τότε, έτσι και σήμερα θα αντιμετωπίσω με αξιοπρέπεια αυτή τη δοκιμασία. Θα επανεκλεγώ βουλευτής μέσα από τη φυλακή όπως έκανα και το 2015. Είναι τιμή μου να διώκομαι για τις ιδέες μου και για τον εθνικό μου αγώνα , εγώ ο μικρός και ασήμαντος, στη χώρα που εξόρισε και φυλάκισε όλους τους ήρωες, από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη.

Ηλίας ΚασιδιάρηςΦυλακές υψίστης ασφαλείαςΝοέμβριος 2020


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης