Ηλίας Κασιδιάρης για στημένη συνέντευξη Μητσοτάκη

  11/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Κενός, ανερμάτιστος και προκλητικός ο νέος Τσίπρας με γραβάτα»

Η ραγδαία πτώση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας ανάγκασαν τον Μητσοτάκη να ζητήσει τη συνδρομή των χρυσοπληρωμένων ΜΜΕ για να βελτιώσουν τη τσαλακωμένη δημόσια εικόνα του. Πρώτος και καλύτερος συμπαραστάθηκε ο Αλαφούζος με τον εκπρόσωπο της Αμερικάνικης πρεσβείας, his masters voice, Αλέξη Παπαχελά και έκαναν μια απόλυτα σκηνοθετημένη συνέντευξη στο τουρκόφιλο ΣΚΑΪ. Γι’ αυτό, άλλωστε, η ΝΔ μοίρασε αμέτρητα εκατομμύρια στα κανάλια αφαιρώντας τα από το σύστημα υγείας και αφήνοντας χιλιάδες πολίτες να πεθάνουν αβοήθητοι εκτός ΜΕΘ.

Με τη θλιβερή παρουσία του, το απλανές βλέμμα του, τα συνεχή λάθη και την προκλητική αλαζονεία του ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως είναι ένας νέος Τσίπρας με γραβάτα. Πρόσβαλλε τον Ελληνικό λαό αρνούμενος να ζητήσει συγγνώμη για το κορωνοπάρτυ της Ικαρίας. Την ίδια ώρα κόβει καθημερινά χιλιάδες πρόστιμα σε φτωχούς πολίτες που δεν έχουν κάνει ούτε το 1% των παραβάσεων της Μητσοτακικής κουστωδίας. Δεν παρουσίασε απολύτως κανένα σχέδιο για ανάταξη της οικονομίας που χειμάζεται από τη βαθύτερη κρίση των τελευταίων ετών, είπε μόνο ότι περιμένει τουρίστες από το Ισραήλ που δεν ξέρει ακόμα ποιο μήνα θα έρθουν, λες και ζει σε άλλη χώρα και δεν βλέπει πως εκατοντάδες χιλιάδες βρίσκονται στα πρόθυρα του οικονομικού αφανισμού. Για τα Ελληνοτουρκικά είπε προς στιγμήν την αλήθεια, πως όταν η κρίση οξύνθηκε απέσυρε τις δυνάμεις από τη περιοχή που έπλεε το Oruc Reis , ενώ αμέσως μετά έσπευσε να ανασκευάσει, λέγοντας πως και οι δύο πλευρές αποχώρησαν. Τρομερό ψέμα!

Οι Τούρκοι συνέχισαν κανονικά τις παράνομες έρευνές τους στα ελληνικά ύδατα. Ψεύτης, λοιπόν, προκλητικός και κυρίως παντελώς ανίκανος να διαχειριστεί τη θύελλα που θα σαρώσει τη χώρα στο αμέσως επόμενο διάστημα. Όσα εκατομμύρια και να μοιράσει στα κανάλια η αποτυχία αυτής της επικίνδυνης εθνικά κυβέρνησης δε μπορεί να συγκαλυφθεί, η ΝΔ είναι ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ, εξίσου εθνομηδενιστές, εξίσου ανίκανοι, εξίσου επικίνδυνοι με το συνονθύλευμα της ανθελληνικής αριστεράς. Γράφω αυτό το μήνυμα μέσα από τη φυλακή γιατί το σύστημα πρόβλεψε τη μεγάλη άνοδο των «Ελλήνων», του νέου μας κόμματος. Πίστεψαν πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μας σταματήσουν! Το παράνομο σχέδιό τους θα αποτύχει! Οι «Έλληνες» ενισχύονται καθημερινά σε όλη τη χώρα και σύντομα θα είναι η μόνη γνήσια εθνική αντιπολίτευση, ενάντια στη λαίλαπα ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης