Η Αρμενία μάχεται ηρωικά ενάντια σε τούρκους και αζέρους! Κατάπτυστη ανακοίνωση Δένδια

  27/09/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σφοδρές μάχες εξελίσσονται αυτή την στιγμή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Το Αζερμπαϊτζάν - με την ανοιχτή στήριξη Ερντογάν - έπληξε στρατιωτικά την αυτόνομη περιφέρεια που ιστορικά και πληθυσμιακά ανήκει στην Αρμενία. Παρά τον αιφνιδιασμό, οι Αρμένιοι έχουν προξενήσει ήδη μεγάλες απώλειες στους επιτιθέμενους, έχουν καταρρίψει ελικόπτερα και έχουν καταστρέψει ολοσχερώς άρματα μάχης.

Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" στηρίζουν ενθέρμως τον Αγώνα της Αρμενίας ενάντια στο κοινό μέτωπο τούρκων και αζέρων. Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: "Θυμάμαι σαν νέος Καταδρομέας στο Μεγάλο Πεύκο συναντούσαμε πάντα στο πρωινό τρέξιμο τους Αρμένιους που εκπαιδεύονταν στη Ζ'ΜΑΚ. Όλοι θηρία, μάχιμοι και ευθυτενείς. Σήμερα πολεμούν με Τιμή ενάντια σε τούρκους και τουρκομάνους. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!" #Armenia

Την ίδια ώρα, το άθλιο ΥΠ.ΕΞ. της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με πρωτοβουλία του τουρκοπροσκυνημένου Δένδια, εξέδωσε μία κατάπτυστη ανακοίνωση "ίσων αποστάσεων", εξομοιώνοντας τους ανθέλληνες θύτες, με τα θύματα. Ξεχνούν οι ξεφτιλισμένοι νεοδημοκράτες πως πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν προσέβαλε την Ελλάδα, δηλώνοντας ευθαρσώς στον νεοαφιχθέντα Έλληνα πρέσβη: "Υποστηρίζουμε σε όλα τους τούρκους αδερφούς μας!". Δείτε την άθλια και κατάπτυστη ανακοίνωση Δένδια και τι κράξιμο εισπράττει από τους σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης