Η Λέσβος ξεσηκώθηκε

Έλληνες  01/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νικόλαος Χατζηβογιατζής

Ο εποικισμός καλά κρατεί. Στη Λέσβο, στη Χίο, στον Έβρο, στη Μαλακάσα, στον Μαραθώνα και παντού, η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον υποτακτικό της, Νότη Μηταράκη, στέλνει λαθρομετανάστες σε ολόκληρη την χώρα, δίχως να έχει κλείσει τα σύνορα, δίχως να προχωρά σε απελάσεις, δίχως να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των Ελλήνων.

Όσο, όμως, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να διαλύει την Ελλάδα, τόσο θα πληθαίνουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων πατριωτών. Όπως έγινε και στη Λέσβο με δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων και μοτοπορεία με κεντρικό σύνθημα «Έξω οι λαθρομετανάστες από το νησί».

Η ΛΕΣΒΟΣ έστειλε ένα ηχηρότατο μήνυμα προς την κυβέρνηση και ειδικότερα στον εκφραστή αυτής της πολιτικής τον ανεκδιήγητο και τραγικό Μηταράκη ότι δεν θέλει καμία δομή, ούτε λαθρομετανάστες στο νησί. ΑΠΕΛΑΣΗ (όπως προβλέπει ο νόμος) ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Δεκάδες αυτοκίνητα, εκατοντάδες πατριώτες έστειλαν το μήνυμα.

Ο "δήμαρχος" Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης είναι υποχρεωμένος μετά την ογκώδη διαδήλωση να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, μαζί με τους 16 συμβούλους που υπέγραψαν την επαίσχυντη συμφωνία για τη δομή.

ΖΗΤΩ Η ΛΕΣΒΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκιο των Ελλήνων για την Πατρίδα βρέθηκε στις διαμαρτυρίες, όπως και σε όλους τους εθνικούς αγώνες ανά την Ελλάδα.

Να αναφέρουμε επίσης ότι κάτοικοι της Λέσβου έχουν δημιουργήσει στο Facebook την ομάδα «ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ», όπου εκεί αναρτώνται τακτικά ειδήσεις για την άθλια πολιτική της Κυβέρνησης στο λαθρομεταναστευτικό και ενημερώσεις για τις διαμαρτυρίες που πραγματοποιούνται από κατοίκους του νησιού.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης